AÖL kayıt yenileme,ders seçimi ve ders kitaplarına ilişkin açıklama

KAYIT YENİLEME, DERS SEÇİMİ VE DERS KİTAPLARINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

1. KAYIT YENİLEME

2011-2012 I. Dönem Kayıt Yenileme işlemleri 21 Ekim 2011 tarihinde sona ermiştir. (21 Ekim 2011 tarihinde kadar Kayıt Yenileme bedelini ilgili bankalara ödemiş ancak henüz işlemlerini yaptırmamış öğrencilerimiz, kayıt işlemlerini 28 Ekim 2011 tarihine kadar irtibat bürolarına başvurmak sureti ile yaptırabilirler.

Belirtilen dönemde Kayıt Yenileme bedelini ilgili bankalara ödemeyen öğrencilerimiz, Kayıt Yenileme haklarını bu dönem için kaybetmişlerdir.

2. DERS SEÇİMİ

Kayıt Yenileme işlemini yapan öğrencilerimizin, 2 Aralık 2011 tarihine kadar ders seçme işlemini yapmaları gerekmektedir. Ders seçimini, a ve b maddelerinde yapılan açıklamalar doğrultusunda yapınız.
a) Ders seçimi yaparken dikkat edilecek hususlar için buraya,
b) Ders seçiminin sistemden nasıl yapılacağına ilişkin açıklamalar için buraya tıklayınız.

3. DERS KİTAPLARI (NOTLARI)

Ders seçimini yapan öğrencilerimiz, il veya ilçelerinde bulunan irtibat bürolarından ders kitaplarını alabilirler. Ders kitaplarını alamayan veya almayan öğrencilerimiz sınavlarına, buraya tıklayarak ders kitapları içeriklerinden de(pdf formatında) çalışabilirler.

Ders kitaplarını alan öğrencilerimiz, aldıkları kitapların içeriklerini, web sayfamızda bulunan ders kitaplarının içerikleri ile karşılaştırıp aynı olduğundan emin olmalıdırlar.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER