AÖL ders seçme işlemi 23 Kasım 2012 tarihine kadar yapılabilecek.

AÖL ders seçme işlemi 23 Kasım 2012 tarihine kadar yapılabilecek.

2012-2013 AÖL kayıtları 9 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldı.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemi yaptıranlardan, AKTİF ( 2012_1 AKTİF ) konumunda olan öğrencilerimizin 23 Kasım 2012 tarihine kadar ders seçme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Seçtiğiniz dersleri tekrar kontrol ettikten sonra ders kitaplarınızı il / ilçenizde bulunan kitap dağıtımı yapan irtibat bürolarından ( Halk Eğitim Merkezi veya okullar ) alabilir, daha önce başarılı olarak kredisini aldığınız ders kitaplarınızı da ( varsa ) teslim edebilirsiniz. Ders seçme sorumluluğu öğrencinin kendisine aittir. Daha sonra ( 23 Kasım 2012den sonra ) değişikliğe gidilmeyecektir.

1. Alanlı Öğrenciler;

Bu öğrencilerimizin, öncelikle ortak (zorunlu) ve alan derslerini seçmeleri, daha sonra seçmeli derslerden seçim yapmaları yararlarına olacaktır. Bir dersten muaf olmak, o dersin seçilmesine engel değildir. Öğrenciler isterlerse, alan kredisini tamamlamak için, muaf olduğu alan derslerini tekrar seçebilirler.

Unutmayınız ki, alan derslerinden alınan kredi 80 olmadıkça, toplam krediniz 192 in üzerinde de olsa mezuniyet gerçekleşmemektedir.

2. Alansız Öğrenciler(Alan Yok);

Bu öğrencilerimizin, öncelikle ortak dersleri seçmeleri, daha sonra seçmeli derslerden seçim yapmaları yararlarına olacaktır.

Sistemde ders seçme işlemi nasıl yapılır?

Sistemde ders seçme işleminin nasıl yapılacağına ilişkin açıklamalar için buraya tıklayınız

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER