Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölümlerine yerleştirilen adayların kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölümlerine  yerleştirilen adayların kayıt işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine 2012 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların kayıtları İnternet Başvuru ve AÖF Bürolarından Kayıt olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecektir.

İnternet başvuru ve kayıt tarihleri basında, AÖF bürolarında ve www.anadolu.edu.tr adresinin Açıköğretim bölümünde yer alan Duyurular ile Akademik Takvim kısımlarında duyurulmakta, ayrıca adayların adreslerine kayıt sürecini açıklayan mektup postalanmaktadır. Buradan mektup örneğine ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı Önlisans Programına kayıt yaptıracak adaylara gönderilen mektup örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

2012-2013 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihleri



Adaylar, http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin ana sayfasındaki ÖSYS Yeni Kayıt linkine tıklayarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

İnternetten başvuru ve kayıt işlemlerine başlamadan önce İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu mutlaka okuyunuz.

İnternetten başvurunuzu tamamlayıp iki sayfalık yazıcı dökümünü aldıktan sonra verdiğiniz tüm bilgileri dikkatlice kontrol ediniz.

İnternet başvuru sitesinden başvuru yapmak, yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ödemeleri yapmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur.

İnternet başvuru ve kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2012-2013 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Dönemlik-Kredili Sistem (Yeni Kayıt) İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

Kılavuza erişmek için buraya tıklayınız.