Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavları 8-9 Eylül 2012 de

Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavları 8-9 Eylül 2012 de

Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Birimi (BAUM), Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bütünleme sınavlarında görev alacak personel için toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür ve BAUM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Yılmazel ile görevli personel katıldı. Toplantı 3 Eylül Pazartesi günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür, istatistikî veriler hakkında bilgi verdi. 8-9 Eylülde yapılacak bütünleme sınavlarına 954 bin öğrencinin katılacağını ve 2 milyon soru 2 milyon cevap kâğıdı olmak üzere toplam 4 milyon kâğıdın kullanılacağını söyledi. 2 bin binada yaklaşık 86 bin salonda sınavların gerçekleşeceğini dile getiren Prof. Dr. Özgür, sözlerini şöyle noktaladı: Bütünleme sınavları için hazırlıklar yapıldı. Ödeme ve güvenlikle ilgili hazırlıklar tamamlandı. Geriye sınavların yapılması kaldı. Umarım hiçbir problem çıkmadan sağlık ve güvenlik içinde görevlerinizi tamamlarsınız. Herkese şimdiden hayırlı sınavlar, iyi yolculuklar dilerim.

BAUM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Yılmazel, sınav evrakları, araçları, biletler ve yolculukla ilgili bilgiler verdi. Sınav evraklarını taşıyan araçlarda bir nakil güvenlik görevlisinin bulunacağını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Yılmazel Her ile en az 3 kişi gidecek. dedi. Toplantının ardından personelin görev eşleştirmeleri yapıldı