5-6 Ocak 2013 Aöf Güz Dönemi soruları ve cevapları

5-6 Ocak 2013 Aöf Güz Dönemi soruları ve cevapları

5-6 Ocak AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) sınav giriş yerleri başlıklı haberimizde sizlere 2013 güz dönemi açık öğretim fakültesi sınavlarının sınav giriş yerlerinin açıklandığını duyurmuştuk.

5-6 Ocak 2013 aöf soruları ve cevapları başlıklı bu sayfamızda da siz değerli açık öğretim fakültesi öğrencilerine sınavdan sonra 2013 güz dönemi aöf soru ve cevaplarını yine en hızlı bir şekilde bu saymanızdan yayınlayacağız.

Ayrıca şunu belirtmek isteriz ki Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak Fakülte başlığından Sınav Soruları seçeneğine, Bölüm başlığından öğretim yılını, Ders başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

5-6 Ocak 2013 AÖF Güz Dönemi Sınav Soruları ve Cevap Anahtarları

Açıköğretim e-Öğrenme Portalında oturum açan öğrenenler; fakülte seçimi listesinden Sınav Soruları bağlantısını seçtikten sonra, sorularını görüntülemek istediği öğretim yılını ve sınav türünü seçtiklerinde o öğretim yılında yapılan sınav sorularına ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler.

Sınav soruları sınavın yapıldığı günün sonunda e-Öğrenme Portalında yayınlanarak uzaktan öğrenenlere sunulmaktadır.

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

AÖF PUANINIZ ONLİNE HESAPLAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Sorubak.com olarak bütün AÖF öğrencilerine sınavlarında başarılar dileriz...