2014-2015 TEOG lise taban puanları İncele!

2014-2015 TEOG taban puanları , E-okul uyumlu teog taban puanları, güncel teog taban puanları

TEOG sınav maratonun 1.dönemi bitti. TEOG paun hesaplama sayfalarında hesaplamalar yapıldı. Sorubak TEOG puan hesaplama sayfası mobil uyumlu haliyle binlerce öğrencinin puan hesapladığı bir teog puan hesaplama sayfası olduğunu belirteyim. Genel olarak soruların matematik dışında kolay olduğunu söyleyebiliriz. 2.dönem TEOG sınavı çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Müfredatı iyi kavrayan öğrenciler 2.dönem teog sınavında da başarılı olacaklardır.

Tavsiyem müfredat kapsamında farklı yayın evlerine ait konu tarama testleri, yaprak testler çözmek, konu tekrarları yapmak, özellikle Türkiye genelinde yapılacak olan deneme sınavlarına katılarak genel başarı sıralamasını öğrenerek ona göre atılacak adımları belirlemeniz.

Kuşkusuz çıkmış TEOG sorularını çözmenizde bu sınavda başarılı olmanızı sağlayan diğer bir etken. Sorubak olarak sizler için hazırladığımız TEOG online deneme sınavları bölümümüzde çıkmış onbinlerce soruyu çözerek bu sınavda başarıya biraz daha yaklaşabilirsiniz.

Çıkmış TEOG sorularını online çözmek için tıklayınız

MEB ile uyumlu 2014-2015 TEOG taban puanları bölümümüz güncellendi. Bu yıl 2014-2015 Lise taban puanlarını inceleyerek hangi okulun kaç puan ile öğrenci aldığı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

2014-2015 TEOG lise taban puanları için tıklayınız

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER