2013-1 Ortaöğretim El Sanatları Teknolojisi Kpss Taban Puanları

2013-1 Ortaöğretim El Sanatları Teknolojisi Kpss Taban Puanları

2013-1 kpss ataması sonucu Ortaöğretim El Sanatları Teknolojisi kpss taban puanları, 2013-1 Ortaöğretim Giyim Üretim Teknolojisi kpss taban puanları aşağıdaki gibidir.

Ortaöğretim kurumlarının El Sanatları Teknolojisi Alanı ve Dalları, Tekstil Konfeksiyon Alanı (Tekstil ve Hazır Giyim Endüstrisi Nakışı Dalı), Giyim Üretim Teknolojisi (Tekstil ve Hazır Giyim Endüstrisi Nakışı Dalı), El Sanatları ve Teknolojisi Alanı ve Dallarının veya El Sanatları, El Sanatları Teknolojisi, El Sanatları ve Çiçek, Giyim ve Ev Aksesuarları, Ev ve Giyim Aksesuarları, El ve Makine Nakışları, Nakış, Dekoratif El Sanatları, Ev Yönetimi, Beslenme ve Ev Yönetimi, Ev Yönetimi ve Beslenme, Ev Yönetimi Beslenme, Ev Ekonomisi, Ev Ekonomisi Meslek Lisesi Bölümlerinin birinden mezun olanlar 2025 kpss nitelik kodu ile alım yapan kurumları tercih edebilmektedirler.

Ne yazık ki 2013-1 kpss atamasında ortaöğretim 2025 kpss nitelik kodundan atama olmamıştır.

Alanından atama olmayan Ortaöğretim mezunları 2001 nitelik kodu ile alım yapan kurumları tercih edebilirler. 2013-1 kpss Ortaöğretim ataması 2001 nitelik kodu taban puanları için TIKLAYINIZ