2013 YDS ilkbahar dönemi kitapçıklarının görüntülenmesi

2013 YDS ilkbahar dönemi kitapçıklarının görüntülenmesi

2013 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İlkbahar Dönemi: Soru Kitapçıkları İle Cevap Kâğıtlarının Görüntülenmesi

2013-YDS İlkbahar Dönemi Sonuçları
2013-YDS İlkbahar Dönemine İlişkin Sayısal Bilgiler

7 Nisan 2013 tarihinde yapılan 2013-YDS İlkbahar Dönemi Sınavına ait soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi soru kitapçıkları ile cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 19 Nisan 2013 günü saat 12.00ten itibaren erişime açılacaktır. Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYMnin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebileceklerdir. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebileceklerdir. Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebileceklerdir.

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER