2013 Şubat İl İçi Özür Grubu Ataması Yapılacak!

2013 Şubat İl İçi Özür Grubu Ataması Yapılacak!

Öğretmenlerin her zaman yanında olan Anadolu Eğitim Sendikası 2013 Şubat il içi özür grubu ataması için az önce çok güzel bi haber yaptı. Haberin detayı şöyledir :

Sendika yönetimi olarak yürürlükteki yer değiştirme yönetmeliğine rağmen sürekli ertelenen il içi özür grubu yer değiştirmeleri hakkında bakanlığa defalarca yazılı talepte bulunmuş, bakan yardımcısı Sayın Orhan ERDEM ile görüşmüş, Sayın Nabi AVCIya ulaştırdığımız acil talepler arasında il içi sorununun giderilmesi talebimize geniş yer vermiştik. Aynı ilin içinde, ayrı evlerde yaşayacak denli uzak ilçelerde çalışan öğretmenlerimizin varlığı söz konusuyken, özür gruplarının yalnızca il dışına açılması adalet duygusunu zedelemiştir.

İl içi özür grubu mağdurları adına sürdürdüğümüz çabalar nihayet bugün sonuç verdi. Sendika Genel Merkez Yöneticilerimize bugün bir açıklama yapan bakanlık yetkilileri il içi özür grupları için çalışmayı başlattıklarını, çalışılan kılavuzun yayınlanmasını takiben il içi özür grubu başvurularının en kısa sürede alınacağını müjdeledi.

İl içi özür grubu başvurularında da tıpkı il dışı başvurularında olduğu gibi puan-kontenjan gözetileceğinden başvuru yapacak tüm üyelerimizin başvuru, tercih ve sonuç ekranlarını kaydetmeleri çok önemlidir; tekraren hatırlatıyoruz.

İl içine ilişkin yetkili bir ağızdan kesin bir haber bekleyen tüm mağdur öğretmenlere bu güzel haberi paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, özür gruplarında kapsam dışı kalan eğitim özrü yanında, alan değiştirme nedeniyle il içi ve il dışından mağdur olan öğretmenlere ilişkin taleplerimizi de takip etmekteyiz. Her türlü gelişmeyi sitemiz üzerinden paylaşacağımız bilinmelidir. Saygılarımızla

Anadolu Eğitim Sendikası

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER