2013 ÖMSS Tercih Sonuçları Açıklandı.TIKLA

2013 ÖMSS Tercih Sonuçları Açıklandı.TIKLA

2013-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme:
ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, özürlü memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçları, bugün saat 14.30ten itibaren ÖSYM in https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda yer alan, kamu kurum ve kuruluşlarının ilköğretim/ortaokul/ilkokul düzeyi kadrolarına kura çekimi ile yapılacak yerleştirme işlemi ise bugün saat 16.00da Noter huzurunda gerçekleştirilecek ve sonrasında ÖSYM in https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Yerleştirilen adaylar, atamaya ilişkin ayrıntılı bilgiyi yerleştikleri kurumdan edinmelidir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2013-ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzu:

Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları

Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER