2013 AÖF Tek Ders Sınavı Giriş Belgeleri

2013 AÖF Tek Ders Sınavı Giriş Belgeleri

Bu yıl ilk kez yapılacak olan Anadolu Üniversitesi AÖF tek ders sınavı için 28 Temmuz 2013 Pazar gunu yapilacak tek ders sinavi icin Sinava Giris Belgenizi http://ogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden veya AOF burolarindan alabilirsiniz.

  • Tek ders sınavı, 28 Temmuz 2013 tarihinde saat 14:00de, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van illeri ileKKTC/Lefkoşa ve yurtdışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya/Köln, Azerbaycan/Baküde gerçekleştirilecektir (Köln ve Baküde yapılacak sınavlar ile ilgili ayrıca duyuru yapılacaktır).
  • 28 Temmuz 2013 Pazar günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşada bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.
  • Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 28-29-30 Haziran 2013 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://ogrenci.anadolu.edu.tradresi Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu linkinden sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 4441026 nolu Öğrenci Etkileşim Merkezini arayarak değiştirebilirler (29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günleri AÖF Büroları ve Öğrenci Etkileşim Merkezi hizmet vermemektedir). Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.