2012-2 Kpss Ortaöğretim Çocuk Gelişimi Taban Puanları

2012-2 Kpss Ortaöğretim Çocuk Gelişimi Taban Puanları

Ortaöğretim Çocuk Gelişimi bölümü 2012-2 kpss tercih kılavuzunda Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Dallarının veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Okul Öncesi Eğitimi Bölümlerinin birinden mezun olmak. grubunda yer almaktadır. Bu grupta yer alanlar kpss başvurusunda mezun olunan okul kodu kısmına 5469, 1292″ kodlarından kendilerine uygun olanı yazdılar.

2012-2 kpss tercih kılavuzuna göre Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Dallarının veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Okul Öncesi Eğitimi Bölümlerinin birinden mezun olmak. grubunda yer alan ortaöğretim yani lise mezunu kpss ortaöğretim adayları kpss tercihlerinde 2017″ nitelik kodu ile alım yapan kurumları tercih edebildiler.

2012-2 kpss atamalarının sonucunda oluşan kpss taban puanlarına baktığımızda 2017 kpss nitelik kodu ile alım yapan kurum ne yazık ki bulunmuyor.

2012-2 kpss atamasında lise çocuk gelişimi mezunlarının kendi alanlarından alım olmadığı için lise çocuk gelişimi mezunları 2001 nitelik kodu ile alım yapan kurumları tercih edebildiler.

2001 nitelik kodu ile alım yapan kurumları ve kpss taban puanlarını incelemek için TIKLAYINIZ

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER