2012 Polis Koleji Mülakat Sınavında istenen belgeler

2012 Polis Koleji Mülakat Sınavında istenen belgeler

**********************************

SINAV SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

**********************************

POLİS KOLEJİNE GİRİŞ SINAVI ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER VE İSTENİLEN BELGELER

Polis Kolejine Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların, başarı sıralaması Ortaöğretime yerleştirme puanına göre yapılacaktır.
  • Polis Kolejine Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar internet adreslerinden ilanen duyurulduktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubelerine başvuracaklardır,
  • Başarılı olan adaylar Polis Koleji e-başvuru kılavuzunda Ek-1deki Öğrenim Durum Belgesini bilgisayar çıktısı olarak alacak, 2011–2012 eğitim-öğretim yılında en son öğrenim gördükleri Okul Müdürlüklerine 13 Temmuz – 20 Temmuz 2012 tarihleri arasında doldurup onaylattıktan sonra Ankarada yapılacak olan Polis Kolejine Giriş Sınavı Mülakat aşamasına getireceklerdir.
Öğrenim Durum Belgesini getirmeyen adaylar mülakat sınavına alınmayacaklardır.
  • Polis Kolejine Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar il emniyet müdürlükleri eğitim şubelerinde tebellüğ ettikleri belgelerle ve spor malzemeleri ile birlikte belirtilen tarihte Ankara Polis Kolejinde hazır bulunacaklardır.
  • Polis Kolejine Giriş Sınav aşamasında adayların T.C kimlik numarasız ve yıpranmış nüfus cüzdanları kabul edilmeyecektir.
  • Adaylar son 6 ayda çekilmiş 2 adet vesikalık (renkli) fotoğraf ve diploma fotokopisi getireceklerdir. Mülakat, beden eğitimi ve yazılı sınav aşamalarını geçerek intibak eğitimine katılmaya hak kazanan adaylar, intibak eğitimi için gelirken son 6 ayda çekilmiş 5 adet resim daha getireceklerdir.

İNDİR:

Polis Koleji Başvuru Kılavuzu

Öğrenim Durum Belgesi

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER