2011-2012 AÖL 2.dönem kayıt yenileme tarihleri uzatıldı.

12-13 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak 2. Dönem sınavları için kayıt yenilemeler 22 Mart 2012 Perşembe günü sona erecektir. Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için aşağıdaki yazıyı okumaları ve gereğini yapmaları önem arz etmektedir.

1. Kayıt yenileme işlemlerini yaptırmamış olanlar mutlaka kayıt yenilemelerini yaptırmalı ve sonrasında derslerini seçmelidirler.

2. Kayıt yenilemesini yaptırıp dersini seçen öğrencilerimiz seçmiş oldukları dersleri bir daha gözden geçirebilirler.(Yanlış ya da eksik ders seçmiş olabilirsiniz)

3. Ders seçtikten sonra alan değişimi yapmışsanız ders seçimini yeniden yapmalısınız. (Alan yok olanlar alan değiştiremezler.)

4. 12-13 Mayıs 2012 tarihlerinde nerede olacaksanız sınav merkezini ona göre tercih ediniz.(Sınav merkezini doğru seçtiğinizden emin olunuz.)

5. Seçmiş olduğunuz derslerin kitaplarını kitap dağıtımı yapan irtibat bürolarından alabilirsiniz veya ders içeriklerinden çalışabilirsiniz.

6. Görme engelli öğrencilerimiz ders seçme işlemini yaptıktan sonra ihtiyaç duydukları sesli kitapları (CDleri) (0 312) 296 94 24ü telefonla arayarak isteyebilirler veya web sayfamızda bulunan internet tvden (sesli kitapları) dinleyebilirler.

7. Kayıt yenileme (veya yenilememe),ders seçimi, sınav merkezini belirleme, adres bilgilerini güncelleme sorumluluğu öğrencilerimize ait olup; sınav hazırlıkları tamamlandıktan sonra (sınavdan en az 40 gün önce) kesinlikle değişiklik yapılamaz.

8. Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmayan öğrenciler(ileride mağduriyet yaşamamak için) yukarıda belirtilen tarihe kadar irtibat bürolarına müracaat ederek güncel fotoğrafının sisteme eklenmesini sağlamalıdır.

9. Yeni kayıt olan öğrencilerimiz Açık Öğretim Lisesi öğretim sistemini tanımak için tanıtım sunumu ve web sayfamızı mutlaka incelemelidirler.

10. Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemleri sırasında karşılan sorunlar ve sorulara ALO 147yi (7/24 saat hizmet verir) aramak suretiyle çözüm bulunabilir.

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER