TEOG 1. nakil sonuçları açıklandı.

TEOG 1. nakil sonuçları açıklandı.
TEOG 1. nakil başvuruları bugün sona eriyor. Nakil başvurularının sona ermesinin ardından sonuçlar E-okul sisteminde yayınlanacak. Öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2. nakil başvuruları Ağustos a başlayacak.

Nakil başvuruları devam ediyor. Yüzbinlerce TEOG öğrencisi liselerde oluşan boş kontenjanlara göre nakil bşavurusunda bulunuyor. İlk nakil başvuru süreci yarın sona erecek. 18 Ağustos a sona erecek olan nakil başvurularının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise merak konusu...


YERLEŞTİRMEYE ESAS NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Öğrencilerin 14-18 Ağustos, 21-25 Ağustos ve 28 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde saat 17.00ye kadar yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabilecekleri, yerleştirmeye esas nakil başvurularının, herhangi bir örgün ortaokul müdürlüğünden boş kontenjan şartı aranmaksızın yapılabileceği kaydedilen açıklamada, Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurusunda 3 tercih yapacak ve bu tercihlerini bir ortaokul müdürlüğünden onaylatacaklardır. Alınan tercihler doğrultusunda yerleştirmeye esas nakiller YEP üstünlüğüne göre merkezi olarak yapılacaktır. Yerleştirmeye esas nakil sonuçları ise 18 Ağustos, 25 Ağustos ve 6 Eylül tarihlerinde ilan edilecektir. ifadelerine yer verildi.

Ortaöğretim kurumlarına yerleştirme sonuçları, www.meb.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

NAKİL BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

14-18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 1. Yerleştirmeye Esas Nakil başvurularının sonuçları 21 Ağustos a E-Okul sistemi üzerinden erişime açılacak.

E-OKUL 1. NAKİL TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

1. YERLEŞTİRMEYE ESAS NAKİL BAŞVURULARI TERCİH LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

NE ZAMAN?

Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Sınav
Haber Kategori
Ne Zaman
Haber Kategori
Haber

SON HABERLER