Ekle

KS-Personel Programı (Okul Yöneticileri İçin)

Bu program DOKUZ dosyadan oluşmaktadır. Dosyalar, köprülerle birbirine bağlıdır.   Bu nedenle;

1- Programın içinde bulunduğu klasörün ve program dosyalarının "adını" değiştirmeyiniz.  (Bağlatıların doğru güncellenmesi için bu şarttır.)

2- Program klasörünü ("KS-Personel" klasörünü) olduğu gibi (RAR dosyasından çıkardıktan sonra "C:\" dizinine kopyalayınız.

 (Bağlantıların doğru güncellenmesi için bu şarttır. (C:) dizini bilgisayarın C: sabit diskinin içinde, "Program Files", "Windows" gibi klasörlerin de olduğu dizindir.)

3- 1. programın ("KS- OZLUK1" dosyasının) kısayolunu masaüstüne atarak programı kullanabilirsiniz. İsterseniz  bu kısayolun simgesini klasör içindeki "ozluk.ico" simgesiyle değiştirebilirsiniz.

4- Kurumunuz ve personelinizle ilgili bilgileri 1. programa girdikten sonra,  birinci programda (KS- OZLUK1), "AnaSayfa"da, sağ alt köşedeki  "Bağlantıları Güncelle" makrosunu çalıştırınız. Böylece girdiğiniz  bu bilgileri diğer dosyalar da tanıyacaktır.

(A.Kemal SUBAŞI)

KS-Personel Programı (Okul Yöneticileri İçin) dosyası 2020 yılı Kasım ayında Ortak Paylaşım kategorisinin Programlar alt kategorisine eklendi.

Kategori : Ortak Paylaşım
Alt Kategori : Programlar
Tarih : Kasım 2020
Boyutu : 4.258 kB
Türü : zip/rar
Gönderen : A.Kemal SUBAŞI
Öneri : Test Çöz
Bu içerik A.Kemal SUBAŞI tarafından hazırlanmıştır.
Bu Kategoriye Bir Dosya Ekle