En güzel Kadınlar Günü Mesajları 8 Mart Şiiri
Sorubak.Com


En güzel Kadınlar Günü Mesajları 8 Mart

Ä°ÅŸte en güzel Kadınlar Günü Mesajları - 8 Mart

Sabırlısın, sıcaksın, ÅŸefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın… Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun... Seni çok seviyorum.

YüreÄŸindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teÅŸekkürler kadınlar günün kutlu olsun…

8 Mart, dünyada kadınların eÅŸitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaÅŸam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeÄŸer Türk ve Dünya kadınlarına saÄŸlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

GüneÅŸ yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun…

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla deÄŸerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.

Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum…Kadınlar günün kutlu olsun.

AteÅŸ karşısında bozulmayan altın, altın karşısında bozulmayan kadın; kadınlar günün kutlu olsun.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneÅŸtir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciÄŸim...

Mesafeler uzak olsa da, yüreÄŸim hep senin canim... Kadınlar günün kutlu olsun.

Her kadın bir çiçektir. Bu özel günlerinde onlara bir çiçek hediye edelim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eÅŸitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaÅŸam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Kadınlar Ä°nsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

ArkadaÅŸlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düÅŸündüklerini bilirsin. Kadınlar günün kutlu olsun.

Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoÅŸgörü ve anlayış göstermiÅŸ, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuÅŸtur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiÄŸi bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir ÅŸeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.

AÅŸkım seni çok seviyorum! Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Kadınlar günün kutlu olsun sevgilim.

Bütün dünya kadınlarına saÄŸlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Canım arkadaşım, saÄŸlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

DoÄŸumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiÄŸimiz, bizi biz yapan deÄŸerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

Dostum, arkadaşım, sırdaşım! Bir gün, umarım bana gösterdiÄŸin sevgi ve sabrı sana gösterebilme ÅŸansım olur. Seni çok seviyorum! Kadınlar günün kutlu olsun.

Onlardan olduÄŸumuz ve yaÅŸamımızın doÄŸumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduÄŸunda desteklerini esirgemeyen, eÄŸiten, yetiÅŸtiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve ÅŸefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum. Çünkü aslında, senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum. Kadınlar günün kutlu olsun AnneciÄŸim.

Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir ÅŸeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.

Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz... Kimi gülüyor, kimi aÄŸlıyor... Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O’da ÅŸu anda bu mesajı okuyor. Kadınlar Günün Kutlu Olsun!

Sen o kadar bir ÅŸey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir ÅŸey söylenir. Kadınlar günün kutlu olsun…

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eÅŸitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaÅŸam sürmelerini diliyorum.

EÄŸer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaÅŸam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Her ÅŸeye deÄŸer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum… Çok özledim. Kadınlar günün kutlu olsun biricik meleÄŸim.

GüneÅŸ kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yaÄŸmur kadar saf ve temiz bir ömür dileÄŸiyle.. Kadınlar Günün Kutlu Olsun.

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan… Bil ki unutulmadın... Kadınlar günün kutlu olsun!

Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun.

DoÄŸumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiÄŸimiz, bizi biz yapan deÄŸerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

MeÄŸer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslendiÄŸimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coÅŸuyor. Kadınlar günün kutlu olsun.

Kadın, doÄŸası gereÄŸi zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek ÅŸey; hayal ettiÄŸi kiÅŸinin boÅŸ çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boÅŸa çıkmasın. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

BENZER ŞİİRLER