14-15 Aralık AÖF güz dönemi sınav sonuçlar ne zaman açıklanacak? 

14-15 Aralık AÖF güz dönemi sınav sonuçlar ne zaman açıklanacak? 
15 Aralık 2019, Pazar ,Okunma:761

14-15 Aralık tarihilerinde yapılana AÖF güz dönemi sınav sonuçlar ne zaman açıklanacak? AÖF güz dönemi sınavı sabah saat 9.30da, öğleden sonra saat 14.00da başlıyor. Güz dönemi AÖF sonuçları hangi tarihte açıklanır?

Binlerce öğrencinin girdiği AÖF güz dönemi sınav sonuçlarının ne zaman yayınlanacağı ile resmi bir tarih aöf sınav takviminde yer almıyor.

Sınavlar ne zaman yapılıyor?

14-15 Aralık AÖF güz dönemi sınavı sabah saat 9.30'da, öğleden sonra saat 14.00'de olmak üzere iki oturumda yapılıyor. Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılıyor.

Güz Dönemi Soru ve Cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

14-15 Aralık 2019 tarihinde yapılan AÖF güz dönemi sınav soru ve cevaplarının açıklanacağı tarih AÖF sınav takviminde yer almıyor. Tahminlerimize göre 10-15 gün içerisinde yayınlanacak.

Mezun olabilmek için kaç kredilik ders almanız gerekiyor?
  • Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 ECTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 ECTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNOsı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.
  • Bütün dersleri başarmış FF, YZ ve DZ notu olmayan ancak, GNO 2.00ın altında kalan öğrencilerin, mezun olabilmeleri için CCnin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle GNOnı 2.00ye yükseltmeleri gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler, ilgili dönemde kayıt yenileterek CCnin altında not aldığı dersleri tekrar eder ve GNOnı 2.00 veya üstüne çıkartırsa mezun olabilirler.