Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Antalya / Muratpaşa

Hesapla
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
2
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 240.5293
Yüzdelik Dilim 65.20 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili Rusça
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya ili Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 240.5293 tahmini yüzdelik dilimi 65.20.

Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 240.5293 -
2022 249.6092 60.48
2021 - -
2020 - -
2019 - 68.33
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
160
2022
60
2021
60
2020
60
Tez Tour Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Merkez Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesinde yer almakta olup, 2008-2009 eğitim öğretim yılında 120 öğrenci ile eğitime başlamıştır.

bulunmaktadır

Okulumuzda birinci yabancı dil olarak Rusça okutulmaktadır.

Vizyon Çevresindeki değişim ve gelişimi algılayıp yorumlayabilen , evrensel ve etik değerlere sahip, teori, uygulama ve teknoloji ile bütünleşmiş, girişimci, araştırmacı, toplumsal sorumluluk sahibi turizmciler yetiştirerek alanında lider ve örnek okul olmak.

Misyon Evrensel değerler ışığında bilim , teknoloji ve sanat birikiminden yararlanarak ülke turizminin geleceği için sektöre ulusal ve uluslar arası alanda katkıda bulunmaya hazır, temel bilgi ve beceri, araştırma teknikleri ile donatılmış, sektörde aranan üstün nitelikli mezunlar yetiştirmek.

Başarılar Expo Center Fuar alanında yapılan Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarın'da Şefler Birliğinin düzenlemiş olduğu IV.Uluslar Arası Altın Kep Aşcılar yarışmasında okulumuz; -20 Ocak 2012 Tarihinde Turizm Otelcilik Okulları Arasında 2.lik 2-4 şubat 2012 tarihinde Expo Center'da içecek ihtisas fuarı kapsamında düzenlenen Yaratıcı Barmenler yarışması Hijyen kategorisinde 1.lik Expo Center Fuar alanında yapılan Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarın'da Şefler Birliğinin düzenlemiş olduğu V.Uluslar Arası Altın Kep Aşcılar yarışmasında -23 Ocak 2013 Tarihinde Genç Aşçılar ( bireysel ) 4.lük -24 Ocak 2013 Tarihinde Turizim Otelcilik Okulları Türkiye 2.´liği 4.´lüğü İstanbul uluslar arası gastronomi fuarında lise bazında bireysel ana yemek tabağı kategorisinde Türkiye 3.lüğü

Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Ermenek Mah. Andızlı Sk. No12 Muratpaşa/Antalya

Tel: 2423511785

Fax: 2423511877

web: http://tezturotml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 2 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

9 sınıf için taban puanı kacdır acaba? ögrenebilirmiyiz?

2020-05-07 11:23:05

adnan hocam taban puani dusere bilirmisiniz 10 sinifin

2018-02-07 17:41:31
BENZER OKULLAR
Yorum 2

Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Serik Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Tez - Tur Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Yeşilbayır Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Düden Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 240.5293
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? Rusça
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://tezturotml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Tez - Tur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız