Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ankara / Çankaya

Hesapla
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
3
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 212.9303
Yüzdelik Dilim (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara ili Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 212.9303 tahmini yüzdelik dilimi .

Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 212.9303 -
2022 166.4258 99.70
2021 - -
2020 - -
2019 - 64.73
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
90
Okulumuz, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının Milli Eğitim Bakanlığına yaptığı bağışlarla,14.02.2002-30.11.2002 tarihleri arasında inşa edilmiş ve Çankaya İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adıyla açılmıştır.

Okulumuz bünyesinde ki Uygulama Oteli 2004 yılında tefriş edilerek hizmete açılmış, o günden bu yana birçok toplantı, seminer, düğün vb. organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Bazı televizyon dizilerinin çeşitli sahneleri uygulama otelinde, ayrıca "Siyaset Meydanı" adlı ünlü tartışma programının bir bölümünde uygulama otelimiz kullanılmıştır. TRT-TÜRK kanalı ise, uygulama birimlerinde öğrencilerimizin ürünleri ve yarışmalarda elde ettiği derecelerle ilgili olarak 2 adet canlı yayın gerçekleştirmiştir.

Uygulama otelimizde açılışından bugüne kadar gerek hizmet kalitesi olarak, gerekse fiziksel yapı ve donanım olarak gelişme kaydedilmiş, modern otelcilik standartlarını hedefleyerek çeşitli düzenlemeler gerçekleştirmiştir.

Okulumuza ilk öğrenci kaydı 2002/2003 öğretim yılında yapılmış ve böylelikle eğitim- öğretime başlamıştır. Beşinci kuşak mezunlarını 2009/2010 eğitim-öğretim yılında vermiştir.

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı ile, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olmak üzere iki alanda eğitim veren okulumuz, 2005 yılında kısa adı AEHT olan Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliğine üye olmuştur. VİZYON : TURİZM SEKTÖRÜNE TURİZM ELEMANI YETİŞTİREN OKULLAR ARASINDA LİDER BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK.

MİSYON : DÜNYA TURİZM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLECEK KRİTERLERDE MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERLE YETİŞMİŞ, İYİ DERECEDE YABANCI DİL BİLEN VE SÜREKLİ GELİŞİMİ İLKE EDİNMİŞ TURİZM ELEMANI YETİŞTİRMEK .

BAŞARILAR : Ulusal ve Uluslararası bir çok yarışmalarda derecelere sahiptir. Öğrenci Seçme Sınavlarında mezunlarımızdan bir çoğu Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne, Gazi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümüne ve daha pek çok 4 yıllık üniversitenin alanları ile ilgili bölümlerine yerleşmiştir.

  • Öğretmen : 81
  • Rehber Öğretmen : 2
  • Öğrenci : 646
  • Resim Sınıfı : 1
  • Müzik Sınıfı : 1
  • Derslik : 30
  • BT Sınıfı : 1
  • Misafirhane : 1
  • Kütüphane : 1
  • Fen Labaratuarı: 1
  • Konferans Salonu : 1
  • Atölye-İşlik : 15
  • Spor Salonu : 1
  • Öğretim Şekli : TAM GÜN-TAM YIL
  • Kantin: 1
  • Yemekhane : 1
  • Saatler : 08:30-16:25
  • Bağlantı : Diğer
  • Yabancı Dil : İngilizce- Almanca
  • Isınma : DOĞALGAZ
  • Pansiyon : VAR
  • Servis : Yok
  • Ulaşım : Merkezden otobüs ( Kızılay Güvenpark Durağından 454ve 453 nolu otobüsler)ve dolmuşlarla ( Öveçler 2. Cadde dolmuşu)

Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Çetin Emeç Bulvarı 1289. Sok. No2 Öveçler/ÇANKAYA

Tel: 0312 472096869

Fax: 0312 4720967

web: http://cankayaimkbotelcilik.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 3 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Oha la zaten 1 netin olsa 200p geli nasi ya

2023-08-25 17:06:38

Okulunun tapan puanı kaç

2022-06-30 10:19:25

Bu okula katılmak istiyorum ama 4 sene olan ortalamam 67 girebilirmiyim

2018-07-15 22:04:52
BENZER OKULLAR
Yorum 3

Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lises Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 95

Teknopark Ankara İvedik Osb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Batıkent Ş. Evliyagil Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 189

Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 95

Teknopark Ankara İvedik Osb Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 212.9303
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi ( http://cankayaimkbotelcilik.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Çankaya Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız