Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi

İzmir / Buca

Hesapla
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 46.0960
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi İzmir ili Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "46.0960".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
46.0960
2022
54.7504
2021
77.9224
2020
41.4604
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

2002/2003 Eğitim öğretim yılında Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Elektrik, Elektronik Teknolojisi ve Tesisat Teknolojisi Bölümleri ile birlikte bünyesinde Genel Lise olan çok programlı lise olarak açılmıştır. Yıllara göre öğrenci sayısında hızlı bir artış olmuştur.2002-2003 Eğitim öğretim yılında 180 olan öğrenci sayısı 2010-2011 Eğitim öğretim yılında 1350 kişi olmuştur.İlk mezunlarının 2004-2005 Eğitim öğretim yılında vermiştir. 2006-2007 Eğitim öğretim yılında MEGEP kapsamı bünyesine alınarak; TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ALANI alan ve dalları ile hizmet vermektedir. Kurulduğundan bu güne kadar Gündüzlü ve ikili eğitim öğretim verilmektedir. Okulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Anadolu Lisesi programı ve Anadolu Meslek Lisesi programları açılmıştır.

5 katlı ve yaklaşık 6.750 m2 toplam inşaat alanlı lise binamızda; atölye ve işliklerle birlikte 29 adet derslik, birer adet biyoloji, fizik ve kimya laboratuar, yönetici ve öğretmen odaları, beden eğitimi salonu, masa tenisi salonu, kantin mahalli, 2 adet yangın merdiveni, sığınak, depo odaları, asansör ve gerekli diğer mahaller yer almaktadır.

Bina dışında ise; tören alanı, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yeşil alanlar, otoparklar, trafo binası, jeneratör, bekçi lojmanı binası ve bekçi kulübesi bulunmaktadır.

Derslikler ve laboratuarlar 30 öğrenciyle sınırlı tutulmak suretiyle çağdaş standartlar gözetilmiş ve 24 derslikte 720 öğrencinin aynı anda eğitim alabilmesi imkanı sağlanmıştır.

Adından da anlaşılacağı üzere, çok programlı bir lisedir. Lisede genel lise eğitimi ile birlikte endüstri meslek lisesi eğitimi verilecektir. Endüstri meslek lisesi eğitimi ile ilgili olarak, lisede elektrik, elektronik ve soğutma-iklimlendirme bölümleri yer almaktadır. Dönem içerisinde meslek lisesi eğitimine ilişkin yeni bölümler açılabilecektir

VİZYON : Bilimsel teknolojik yeniliklere açık sürekli gelişen, kalitenin adresi olma yolunda; paydaşların gönül birliği içinde, saygınlığın, saygılı olmayı gerektirdiği doğrultusunda bir sinerji oluşturup; düşünen, üreten, öğrenmeyi öğrenmiş, çağdaş, demokratik, Atatürkçü bireyler yetiştirmek ve türünde lider kurum olmak.

MİSYON : Yaratıcı, yenilikçi, paylaşımcı, bilimsel bir eğitimle öğrencilerimizi; Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen, özdeğerlerine saygılı, düşünen, ekip çalışmasına yatkın birey olarak yetiştirmektir.

Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Bahçe Kapı Mah., Yavuz Sultan Selim Cad. No24 34, Buca Merkez/İzmir

Tel: 02324403400

Fax: 02324401727

web: http://dmocpl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Güzel bir okul degil 65 üstünün gelmemesini tavsiye ederim çok kötü okul

2022-09-22 20:00:17

Okula nakil aldıracagim fakat okula e devletten giriş yaptığımda okulu bulamıyorum bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

2022-08-29 15:08:05

Bu okulun Anadolu lisesinde yabancı dil bölümü var mı

2022-05-29 12:34:56

Bu okulda Anadolu bölümü kaç puan ve meslek bölümü kaç puan

2021-12-11 21:34:44
Reklam

girebilirsin ben şuan lise sonum okulun hocaları gayet ilgili anadolu bölümünde okuyorum tavsiye ederim.

2021-07-07 22:35:11

Arkadaşlar okul puanım 81 bu okulun anadolu bölümüne girebilirmiyim

2021-07-07 12:52:11

Arkadaşlar bu okulun Anadolu ve meslek lisesi aynı okul içindeki yoksa okulları ayrı yerdeki yada aynı okulda ve kat ayrımını oluyor bunları cevapladiktan sonra Anadolu lisesini tutturdum nasıl biyer

2019-07-30 14:43:54

arkadaşlar bu okulun anadolu bölümü nasıl acil bir cevap verin lütfen

2019-07-24 13:03:48

Ben anadolu bölümünü yazdım iyimidir meslek bolumu kotu diye yazmadım en basta bu var anadolu bolumu iyiyse yazın lutfen

2019-07-08 15:58:57
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Bergama Kozak Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Karaburun Mordoğan Fatma Emin Karaağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 5

Torbalı Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Bornova Şükrü Seher Ergil Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Kemalpaşa Yamantürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi kaç puan 2024 46.0960
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://dmocpl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız