Bulancak Fen Lisesi

Giresun / Bulancak

Hesapla
Bulancak Fen Lisesi
Ekle
Ekle
37
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 425.1089
Yüzdelik Dilim 10.90 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Bulancak Fen Lisesi Giresun ili Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bulancak Fen Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Bulancak Fen Lisesi taban puanı 425.1089 tahmini yüzdelik dilimi 10.90.

Bulancak Fen Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 425.1089 10.90
2022 396.9911 10.46
2021 379.1973 8.75
2020 406.7591 6.73
2019 434.4411 6.65
Bulancak Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
128
2022
120
2021
120
2020
120
Bulancak Fen Lisesi kendine ait bir hizmet binası olmaması sebebiyle Bulancak Lisesine ait binanın son katında eğitim öğretime başlamıştır.

2011-2012 eğitim öğretim yılının I. Dönemini Bulancak Lisesi binasında geçiren okulumuz, Bulancak Belediyesine ait binaya taşınarak II. Dönem eğitim öğretim faaliyetlerine bu müstakil binada devam etmiştir.

Bulancak Fen Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Bulancak Fen Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Bulancak Fen Lisesi YKS Başarı Tablosu

Bulancak Fen Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bulancak Fen Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Bulancak Fen Lisesi
Bulancak Fen Lisesi
  • Giresun
    İl
  • Bulancak
    İlçe
Bulancak Fen Lisesi
Bulancak Fen Lisesi
  • Giresun
    İl
  • Bulancak
    İlçe
Bulancak Fen Lisesi
Bulancak Fen Lisesi
  • Giresun
    İl
  • Bulancak
    İlçe

Adres: Şemsettin Mh.Şemsettin Caddesi Meşepınarı Mevkii No26 Bulancak

Tel: 0454 311 00 20

Fax: 0454 311 00 20

web: http://bulancakfen.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bulancak Fen Lisesi ile ilgili 37 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Erasmus var mı acaba

2023-10-22 09:47:58

Nakil aldırmak istiyorum ama lgs puanım maalesef yetmiyor . 373 aldım ve bu seneki puanı 425´di . Nakil başvurusu yapsam sizce kabul ederler mi?

2023-09-10 22:20:33

İstediğim şehirde istediğim fen lisesi gelmediği için başka şehirde bu liseyi yazdım ama bu okul şehir değiştirmeye değer mi yanlış mı yapıyorum sonradan pişman olur muyum gibi kafamda bircok sorular var sizce sonradan iyiki gelmişim der miyim?

2023-08-05 19:54:15

Merhabalar, biliyorsunuz ki 2023 yüzdelikleri biraz şoka uğrattı ve puanımız tutsa bile yüzdeliğimiz istediğimiz okul için tutmadı.
Bundan dolayı bende burayı yazdım ve çıktı. Asıl sormak istediğim okulda forma giyiliyor mu?
Okulun formasını gördüm ama okulun instagram hesabına bakınca kimsenin forma giymediğini gördüm. Yorumlarda birisi serbest giyiniyoruz yazmış bunun için bilgi almak istiyorum. Birde okulda okçuluk sporu yapılıyormuş onu merak ediyorum. Cevap verirseniz sevinirim :)

2023-08-03 17:28:21
Reklam

Herkese merhabalar arkadaşlar ben Bulancak Fen Lisesinde okuyorum bu siteye bı uğrayıp yanlışlara düzeltmek biraz olsun aydınlatmak istedim çünkü ben tercih yaparken biraz olsun bu sitedeki yorumlara göre yönlendim gibi bişey doğru ya da yanlış baslıyorum öncelikle alt yorumlarda da bahsedildiği gibi ilçe merkezine biraz uzak 1.5km kadar fakat dolmuşlar var ulaşımı onla sağlayabiliyoruz veya yürüyerek 15 20 dakikaya inebiliyoruz(hızınıza gire degişebilir.) Hazır inmek dedik çarşı izinlerine değinelim hafta içi bir gün hafta sonu bir gün olmak üzere; hafta içi 17.20 ye kadar hafta sonu ise saat 13.00 dan 16.00 a kadar saatlerimiz herkesi memnun etmeyebilir ama burda ki çoğu öğrencinin amacı gezip eğlenmek değil.(çarşı izinleri yurtta kalanlar için) yurt dedik benim çok merak ettiğim mevzu telefonlar toplanıyor mu olmuştu okulda evet toplanıyor fakat yurtta şuana kadar toplamadilar fakat bidaha ki sene 9.sinifkarin yani şuan ki 10.siniflarin ders başarısı düşük olduğu için toplanma ihtimali var. Yurdumuz yeni yapıldığı için çok güzel ve rahat odalar dört kişilik (yataklar baza tuvalet banyo odanın içinde:) ve benim en beğendiğim şey ise kendinize ait çekmeceniz var ve sadece sizin cekmezenizi açan kilidiniz de var buda güvenlik açısından içinizi rahat tutar klasik iki saat etutumuz var ve telefon etutte yasak her etüt 40 dakika ve aralar 1 ve 2 arası 15 dakika(bu 15 dakikada yemekhanede ara öğünunuzu ve çayınızı aliyosunuz ara öğün kek kraker bisküvi felan oluyor hergun var.) Yemekhanede yemekler güzel ciddiyim gerçekten güzel ben çok yemek seciyirum ona rağmen ben bile doyuyorum(bazı günler hariç) yurt konusunda bu şekilde ve yurt göründüğü gibi okulun bahçesinin içinde okul konusuna geçecek olursak öğretmen kadrumuz çok tecrübeli aralarında doktora yapan veya 20 30 yıllık öğretmen olanlar var (bazılarının emekli olma ihtimalleri var) mezun kadromuzda yayınlandığı üzere başarılı öğrencilerin çoğu disiplinli okulun imkanları da güzel labaratuvarlarimiz şuan hemen hemen tam bilgisayarlarımız da hemen hemen diyelim kütüphanemiz yenilendi bu arada yani genel olarak bu seklde okul başarılı olabileceğiniz bı okul başarıyı çok uzaklarda aramanıza gerek yok ordulu da var Sivaslı da var giresunlu da var Giresun´un uzak ilcelerinde olanlarda var kimisi servisle kimisi yurtta genel olarak toparlarsak gelinebilecek bı okul kendinizi disiplinli tutarsanız yüksek yerleri bu okulda kazanabilirsiniz benim yorumum bu şekilde umarım faydalı olmuştur sormak istediğiniz bişey varsa sorunuz arada gelip bakarım siteye(yazım yanlislari için özür dilerim çok dikkat etmedim:)

2023-07-01 15:05:37

Okulun öğretmenleri alanında baya uzman bu size bir artı katar fakat uzmanlıklarını gösterebilecekleri yeterli alan yok. Yeni yapıldı ve inşaat alanında gayet estetik duruyor fakat okula çıkabileceğiniz tek dolmuş köy dolmuşu çünkü dağın başında ormanın içinde köyün ortasindayiz.Pansiyonda Yeni yapıldı ve birçok devlet okulundaki pansiyona göre baya baya iyi mesela her odada kendine ait tuvalet ve banyo var ve istediğiniz zaman banyo yapabiliyorsun tabi soğuk duş almayı seviyorsan ama tabiki sıcak sular da var ama belli saatler içinde. Okul şehir merkezine 1,5 kilometre uzakta bu mesafe sizi az gelmesin çünkü inene kadar bacaklarınız kopuyo üstüne üstlük dolmuşta tek gidiş 7,5 lira(ama köy dolmuşu) sonuçta öğrenci parası da bir yere kadar dışarı çıkış izinleri hafta içi 1 saat 10 dakka tek gün izin var hafta içi zaten dolmuşla gitmezsenjz 25 dakkaya anca şehir merkezine inersiniz ki zaten merkezde de bişey yok hani inerseniz alltlarda 65+yaş üstü kıraathane var ona gidersiniz heran birisi nbr gzlm diyebilir neyse sturbucks falan beklemeyin yok çünkü ama yolunuz düşerse elmasım dondurma muq her neyse sonuç olarak okul idare eder tek amacınız okumaksa sadece ders çalışmak istiyorsanız okulda yatın çünkü pansiyonda zorla etüt saatlerinde insan kafasını veremiyor sonuç olarak gerçekten tek amacınız okumaksa başka bişeyle ilgilenmiyosaniz gelin abi çok iyi okul

2022-09-20 22:47:13

Yurtta telefon yasak mı lütfen cevap verin nolur çok acil

2022-07-25 10:45:25

Bu okul yks denemesi vs.yapıyor mu

2022-06-27 20:02:38

417 puanla girilir mi buraya

2022-06-14 15:38:23
BENZER OKULLAR
Yorum 6

Giresun Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Keşap Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 37

Bulancak Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 28

Şebinkarahisar Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 16

Görele Nihat Gürel Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bulancak Fen Lisesi kaç puan 2024 425.1089
Bulancak Fen Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Bulancak Fen Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bulancak Fen Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Bulancak Fen Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Bulancak Fen Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Bulancak Fen Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bulancak Fen Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bulancak Fen Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://bulancakfen.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bulancak Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bulancak Fen Lisesi yorumları okuyabilir, Bulancak Fen Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bulancak Fen Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız