Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursa / Yıldırım

Hesapla
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
50
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 446.7873
Yüzdelik Dilim 7.23 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Bursa ili Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 446.7873 tahmini yüzdelik dilimi 7.23.

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 446.7873 -
2022 416.3636 7.24
2021 389.0617 7.17
2020 408.2738 6.49
2019 428.7150 7.55
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
128
2022
120
2021
120
2020
120
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz Türkiye genelinde müstakil olarak açılan ve sadece LGS ile öğrenci alan Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Bulunan Fen ve Sosyal Bilimler Programları Uygulayan seçkin bir proje okuludur.

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1991-1992 öğretim yılında Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi bünyesinde Bursa Anadolu İmam Hatip Lisesi adıyla açılmıştır.

Okul Tanıtım Videosunu İzleyin

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Bursa
    İl
  • Yıldırım
    İlçe

Adres: 19 Mayıs Mahallesi Tekin Caddesi No.8 Özlüce/Nilüfer/BURSA

Tel: (0224) 327 75 20

Fax: 0224 329 74 89

web: http://ipekcilik.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 50 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Yüzde 7,72 ile bu okula giremedim maalesef. Bursa Anadolu Kız Lisesi nasipmiş. 2 kere üst üste nakil istedim yine olmadı. 10. sınıfta tekrar nakil isteyeceğim. İzmir Şehit Ömer Halisdemir İmam hatip ortaokulundan mezunum. Arapça biliyorum. Sizce ne yapmalıyım?

2023-08-07 11:03:38

Arapçan kuranı kerim tilavet yabancı dil ingilizce iyise mutlu olursun bir tanesi yoksa pisikolejik baskıda kalırsın mutsuz olursun eğer sayısalcıysan başka okul dene (Ahmet Erdem Anadolu lisesi)devlet okulu yada bi fen lisesine git inşl

2023-08-01 11:55:35

Merhaba, 7,72 yuzdelikle buraya giremezsem Bursa Anadolu Kız Lisesi geliyor. Ama ben bu okulu istiyorum. Sizce bu liseye gelmem için şansım yüzde kaç?

2023-07-22 21:46:36

10. Sınıfa nakil alacağım ama öğrenciler arasında yaş farkı çok belli oluyormu hazirlik okumadım

2023-07-19 12:33:55
Reklam

Sa arkadaşlar öncelikle yüksek puanla bu okula girebilirsiniz fakat sizde şu 3 unsur varsa siz bu okulda başarılı olursunuz 1 ileri derecede ingilizce 2 ileri derecede arapça 3 kuranı kerim tecvit ve ezberlemek bi derece hafız olmanız gerek bu 3 ünsur varsa iyi yere gelirsiniz fakat birisi yoksa hiç değerlendirmeyin pisokolojik olarak çökersiniz.belki diyeceksiniz o kadar puan aldım bumuydu hakkım ona göre terciğinizi dikkatli yapın inşl

2023-06-26 13:57:41

Arkadaşlar burayı yazmayı düşünüyorum. Okul hakkında görüşlerinizi objektif bir şekilde ifade eder misiniz? Kafam çok karışık

2023-06-25 16:25:27

Nakil gelen kişi İngilizce hazırlık okuyor mu ? , İngilizce hazirlik sınavını geçmek için ne yapılmalıdır?

2023-05-15 22:04:49

Öncelikle okulu objektif olarak ele alırsak aşağıdaki yorumların hiçbirini hak etmiyor. Sanırım okuyan öğrenciler buranın bir imam hatip lisesi olduğunu unutup gelmişler ya da görmezden geliyorlar. Sıradan bir imam hatip lisesi de değil Bursa’nın en iyi imam hatip lisesi Kuran dersi ve diğer din derslerinin olması ve en iyi şekilde işlenmesi gerekiyor ilk yıllarda da öyle oluyor başta zorlanabilirsiniz ama okula ilk geldiğimde doğru düzgün Kuran okuyamayan ben tecvidli bir şekilde okuyabiliyordum sene sonunda. Aynı zamanda diğer din dersleri de bana inandığım dine karşı farklı bir perspektif kazandırdı. Diğer derslerden aldığınız iyi notlar da hocaların sınavları kolay yapmasından kaynaklı .d okulun eksik yanı binasının yetersiz olması bunun dışında normal bir devlet okulu arkadaşlar ne gibi bir beklentiyle geldiniz anlam veremedim doğrusu. Ayrıca hazırlık eğitimi hakkında şunu söyleyeyim ben de dahil sınıftaki diğer öğrenciler de Arapça ya karşı ön yargılıydı ama ön yargılı olmayan arkadaşlarım öğrendi doğrusu(ne kadar sayıları az da olsa) size bi İpekçilik öğrencisi olarak tavsiyem bu ön yargınızı bir kenara bırakın şahsen en büyük pişmanlığım budur. İngilizceye ise kendim de evde çalışarak geliştirerek istediğim seviyeye geldiğimi düşünüyorum diğer türlüsü o da sadece ders dinleyerek olmuyor ne kadar İngilizce hocaları iyi de olsa. Son olarak din dersleri 11-12. Sınıfta üstüne düşmüyorlar zaten sınav başarısı odaklı bir okul. Eğer münazara gibi etkinliklere merakınız varsa güzel bir okul ama spor gibi aktivitelerde anca kendi bireysel çabanızla gelişebilirsiniz.

2022-07-31 16:44:01

Öncelikle Selamun Aleyküm.. Arkadaşlar bu hayatta belirli bir vizyonunuz ve misyonunuz varsa okuyacağınız okulun vizyonuna ve misyonuna önem verirsiniz ve özenle araştırırsınız. Okulda yer alan derslerin nasıl ve kaç saat üzerinden işlendiği okul sitesinde mevcut. Vizyonlu ve misyonlu bir birey için bu araştırmayı yapmak çok zor bir şey değildir diye düşünüyorum. Hiç böyle bir derdiniz olmadı diyelim en azından adı imam hatip olan bir okulda Kur’an dersiyle karşılaşmak kuzey kutbunu keşfetmek değildir herhalde. Okulun elbette eksikleri var özellikle donanım vs açısından daha iyi olabilir. Eğer aktif bir talebe iseniz ki talebe zaten talep edendir gerekli öğrenim imkanları sunuluyor siz de güzelce eğitiminizi alabiliyorsunuz. Mezunlarımıza bakarsanız örnekleri de mevcuttur. Ama öğrenme maruz kalmaya bağlı bir olgu sonuçta bazı derslere daha fazla maruz kaldığınızdan daha rahat öğrenebilirsiniz. Sosyal açıdan bakacak olursak sosyal etkinlik konusunda okulun zayıf olduğunu kabul ediyorum ancak bireysel açıdan bakacak olursak bu okulda birçok insan tanıdım hepsiyle de gayet güzel dostluğumuz vardır böyle dostlukların başka bir okulda yaşanabileceğini zannetmiyorum. Son olarak hayat basit şeylerden dert üretmek için çok kısa çözüm odaklı olursanız sorunlar sizden kaçar zaten sağlıcakla kalın.

2021-10-11 16:15:36
BENZER OKULLAR
Yorum 16

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 56

İnegöl Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 23

Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 38

Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 446.7873
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://ipekcilik.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız