Kılıçoğlu Anadolu Lisesi

Eskişehir / Odunpazarı

Hesapla
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
61
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 98.2527
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi Eskişehir ili Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "98.2527".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
98.2527
2022
97.4688
2021
96.8493
2020
94.5706
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kılıçoğlu Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulun resmi açılış töreni 17 Şubat 1992 tarihinde dönemin Milli Eğitim Bakanı Köksal TOPTAN tarafından yapılmıştır.22 derslikli ana binamıza ek olarak1994- 1995 eğitim öğretim yılında, yemekhane ve kantin binası hizmete girmiştir. 1999 yılında yapımına başlanan spor salonumuz, 2001 yılında hizmete girmiştir. Spor salonumuzda, konferans salonu, müzik ve resim atölyeleri, jimnastik salonu, sınav salonu, kız ve erkek soyunma odaları mevcuttur. Spor salonu bünyesinde bulunan konferans salonumuzun koltukları ve iç dizaynı Merhum öğrencimiz Cem Aydoğan adına, aile şirketi Aydoğanlar İnşaat LTD.şirketi tarafından 2002 Kasım ayında yaptırılmıştır. Konferans salonumuzun ismi Cem Aydoğan salonu olarak adlandırılmıştır.

Okulumuzda eğitim öğretim hizmetleri gelişmiş teknoloji araçları ile yapılmaktadır. Bakanlığımızca Fatih Projesi kapsamında okulumuza etkileşimli tahtalar kurulmuş ve dersler bu araçlar aracılığı ile işlenmektedir. Ayrıca bakanlığımız tarafından öğrencilerimize, 2013 Şubat ayında 1.FAZ tablet dağıtımı yapılmış, 2014 Şubat ayında da 2.FAZ tablet bilgisayarlar dağıtılarak eğitim ve öğretimin etkileşimli tahtalar ve buna uyumlu tabletler ile işlenmesi sağlanmıştır.

Okulumuz ilimizin en seçkin eğitim kurumlarından birisi olarak binlerce öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmeye: 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı, 2 müdür yardımcısı, 40 öğretmen, 1 memur ve 2 yardımcı personel ile devam etmektedir. Okulumuzun kuruluşundan itibaren emeği geçen kurum, kuruluş, hayırsever, yönetici, öğretmen ve bütün çalışanlarımıza teşekkür ederiz.
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Kılıçoğlu Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu
2023 Başarı Durumu 2022 Başarı durumu
2021 Başarı durumu 2020 Başarı durumu
2019 Başarı durumu 2018 Başarı durumu
2015 Başarı durumu 2014 Başarı durumu
2013 Başarı durumu ..........

Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kılıçoğlu Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: YENİKENT MAH. YENİKENT KÜME EVLERİ NO 38/1 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Tel: 02222393800

Fax:

web: https://kilicogluanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi ile ilgili 61 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bu sene kaç ile alır sizce

2024-04-13 17:33:59

Merhaba ortalamam tutmuyor fakat adresim tutuyor girebilirmiyim

2024-02-26 20:25:54

ortalamam 96.500 gibi yenikentteyim girebilme sansım var mı

2023-07-02 00:17:31

obp puanım 99 küsür ama kayıt alanım tutmuyor okul olur mu sizcee

2023-06-23 16:32:51
Reklam

Merhabalar ben bu lisede okuyorum size biraz okuldan bahsetmek istiyorum çünkü 8.sınıftayken böyle şeylere çok ihtiyacım vardı umarım faydalı olur. Öncelikle okulun güncel fiziki imkanlarından bahsedyim. Okulumuz zemin+2 kat ve her katta 3 tane koridor var. 1 konferans salonu 1 kütüphanesi var. Spor salonunu kullanmıyoruz çünkü yıkılma tehlikesi var ve yapılacağına dair hiçbir duyum almadım. Normalde bu okul teog zamanında nitelikli bi okulmuş ama lgs sınavından beri niteliksiz sınıfında ama hocaları müdürü ve yardımcıları aynı zamanda rehberlik kadrosu aynı yani okulun hiçbir şeyi değişmedi. Zaten teog zamanında Eskişehir’in en iyi 3.lisesiymiş. İnsanlar çok samimi ve her derdinizi anlatabilirsiniz. İnsanlar ders konusunda genelde çalışkandırlar hatta kütüphaneyi öğle aralarında boş bulamadığımız için konferans salonunda çalışıyoruz dersimizi. Derdinizi hocalara bile anlatabilirsiniz çok sıcakkanlı ve kafa insanlar. Sanat konusunda ise eğer bu tarz resim müzik gibi şeylere yeteneğiniz varsa kesinlikle buraya gelmelisiniz çünkü birsürü projeye katılıyoruz hatta okulun duvarlarında öğrencilerin kendi yaptıkları Van gogh Pisagor atatürkün sözleri tarzı resimler var. Okul binası yeni. Kızlar tuvaleti temizdir. Eğer ortalamanız yetiyosa kesinlikle bu okula gitmenizi öneririm. İyi günler sorunuz varsa yazın lütfen

2023-06-01 19:18:07

En son 97 ile kapatacaklarını soylediler

2022-07-25 11:15:42

Sizce ortalamayı kaçla kapatır

2022-07-23 23:05:48

Merhaba ortalamam 97,6 kayıt alanım tutuyor sizce girebilir miyim

2022-07-17 00:34:52

Merhaba ortalamam 98,66. 8 gün özürsüz devamsızlık ve kayıt alanımda sizce tutar mı

2022-07-14 21:02:52
BENZER OKULLAR
Yorum 20

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 24

Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

19 Mayıs Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Mihalgazi Şehit Nuri Tavşanlıoğlu Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi kaç puan 2024 98.2527
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kılıçoğlu Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kılıçoğlu Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://kilicogluanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kılıçoğlu Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kılıçoğlu Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kılıçoğlu Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız