Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Zeytinburnu

Hesapla
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
36
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 346.7921
Yüzdelik Dilim 26.60 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 346.7921 tahmini yüzdelik dilimi 26.60.

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 346.7921 -
2022 315.7267 30.56
2021 303.5582 26.02
2020 - -
2019 - -
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
32
2022
30
2021
0
2020
0
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Zeytinburnu İmam-Hatip Lisesi 1975-1976 ders yılında Nuri Paşa Mahallesindeki mütevazi bir binanın okula dönüştürülmesiyle açılmıştır. O tarihlerde geçerli olan beş artı yedilik sisteme göre eğitim vermeye başlayan ve ilk yıl yalnızca 210 öğrencisi olan okulumuz, sonraki dönemlerde hızla gelişmiş, artan yoğun ilgi dolayısıyla,1994 yılında Okul Koruma Derneğinin öncülüğünde, halkımızın katkı ve destekleri ile yaptırılan binaya taşınmıştır. Önceki yıllarda Zeytinburnu Anadolu İmam-Hatip Lisesi olan okulumuzun adı, 2013 yılında, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirilmiş olup, bu tarihten itibaren okulumuz yalnızca kız öğrencilerin kayıt yaptırabildikleri bir eğitim kurumu haline gelmiştir. Okul Tanıtım Videosunu İzleyin Okul Tanıtım Sunusunu İzleyin

Hazırlık+4 Yıllık Puan Bilgisi İçin Tıklayınız

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Zeytinburnu
    İlçe

Adres: KAZLIÇEŞME MAH. ASIM KAZANCIGİL CAD. NO 42/1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL

Tel: 0501 042 31 95

Fax: 212 558 26 22

web: https://zeytinburnukizanadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 36 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulda dil sınıfı açılacak mı bu sene

2024-02-09 13:51:48

Okulun hazırlıĝını kazandim.Puanim 370 aslinda hazirlik okumak istedigim icin tercih ettim ama kararsizim.biraz okul hakkinda bilgi verebilir misiniz?Birde sayisal sinif var mi?

2023-07-25 11:54:52

358 yaptim en kotu burasi gelir diye yazmistim
gelmedi.
Nasil gelmedi anlamiyorum %30 kusurle alan okul %23 yapan kisiyi niye almaz ki

2023-07-24 21:59:37

Sorubak sitesindeki adres dahil okul bilgileri ve fotoğrafları güncel değil, okul önceki yıl yıkılıp yapılan binasına taşındı. Okulun ulaşım ağı çok büyük avantaj İstanbul anadolu yakasından bile marmarayla okula ulaşım çok kolay.
Okulun pansiyonu okul binasının içinde, devasa bir bahçesi ve spor salonu mevcut, 1975 yılında açılan köklü bir lise, geçen yıl ilk defa İngilizce Hazırlıklı (4+1) kısmına öğrenci alındı. Fen ve Sosyal (4 yıllık) kısmı iki yıldır mevcut bu sene üçüncü yılı olacak.
Şehir içi ya da şehir dışı LGS tercihi yapacak olan öğrenciler mutlaka
zeytinburnukizanadoluihl.meb.k12.tr okulun resmi internet sitesini incelemeleri tavsiye edilir. İstanbul´dan tercih yapacaklar ise okulu mutlaka yerinden görmeli.
ZBKAİHL´lİ olacaklara şimdiden hayırlı olsun.

2023-07-06 15:08:51
Reklam

Arkadaşlar öncelikle okulumuza gelmek isteyenler için bilgi vermek istiyorum geçen sene bu zamanlarda aklımda okul ile alakalı aklımda bir çok soru vardı. Okul geçen sene 2 farklı sistemle alım yaptı birinci obp puanı ikinci lgs puanı eğer ki lgs puanı ile girecekseniz geçen sene 2 farklı seçenek vardı isterseniz hazırlık okuyabiliyorsunuz yada 9.siniftan başlayabiliyorsunuz genelde puanı yemeyenler 9 a geçiş yapıyordu ingilizce hazırlık öğrencisiyim bu okulun ve becekten hazır.ikta çok kaliteli hocalar var ve birçok yarışmaya katılmamı sağladı okul ve dilimi geliştirmede çok fayda sağladı. Ama okulda söyle birşey var lgs puanı ile girerseniz proje sinifisiniz ama obp ile girerseniz ayrı bir sistemle görüyorsunuz mesela şöyle proje sınıfları fen ve sosyal bilimler müfredatı görüyor diğer sınıflar ise anadolu müfredatı görüyor hazırlık okumak isteyenler için eğer puanınız yetiyorsa tercih listesine alabileceginiz okullar arasında . Tercih listesine yazmadan önce okulugelip görürseniz sizin için daha iyi olacaktır.

2023-07-05 01:00:38

OBP ile alıyor mu 81 OBP em ?

2023-07-03 19:25:25

Hocalar hiç ilgilenmiyor rehber hocasına öğretmenle yaşadığımız sorunu anlatıyoruz ders programı hazırlıyor şaka gibi. Kimse işini düzgün yapmıyor öğrencilerde öğretmenlerde. Suriyelilerle dolu okul, her düşük puan alan bu okula geliyor bu sistem değiştirilmeli diğer öğrencilere haksızlık

2023-05-30 23:46:43

Okul hiç aktiviteler yapmıyor 9.sınıfta kulüplere yazdırmıştık hala hiçbiri yapilmadi diğer okullara göre çok geride bazı öğretmenlerde çok tecrübesiz tavsiye etmem koskoca 4 yılınız boşa geçmiş olur kendinizi geliştirmek istiyorsanız bin kat daha güzel okullar var burda zaman kaybedeceğinize

2023-05-30 23:41:59

Merhaba ben hazırlık okuyacaģım bu sene bu okulda okul ile alakalı az bilgim var. Burada okuyan öğrenciler bilgi verebilirmi.

2022-08-18 15:36:20
BENZER OKULLAR
Yorum 72

Hakkı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Çatalca Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi. Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 92

Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 129

Şehit Türkmen Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 346.7921
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://zeytinburnukizanadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız