Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi

İstanbul / Bahçelievler

Hesapla
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Ekle
Ekle
1064
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 434.9485
Yüzdelik Dilim 9.22 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi İstanbul ili Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi taban puanı 434.9485 tahmini yüzdelik dilimi 9.22.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 434.9485 9.22
2022 410.2937 8.19
2021 385.6011 7.71
2020 406.9052 6.71
2019 433.0092 6.87
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
160
2022
120
2021
120
2020
136
İstanbul Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında eğitim-öğretime başlamıştır. Türkiye´nin ilk Sosyal Bilimler Lisesidir. Türkiye' de ilk kez sosyal bilimler alanında iyi yetişmiş, kültür mirasımıza sahip çıkıp geliştirecek, ufku geniş bilim ve kültür insanları yetiştirmek amacıyla öğretime başlamıştır. Sosyal Bilimlere ivme kazandırması beklenen okulumuza, toplum dokusuna olumlu katkıları olacağı düşüncesiyle Türkiye'nin bugüne kadar yetiştirdiği en büyük sosyal bilimcilerden biri olarak bilinen, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mümtaz TURHAN'ın ismi verilmiştir. Okulumuzun amacı ilerde akademik araştırma yapacak, yeni bir şeyler söyleyecek insanlar yetiştirmektir.

2007- 2008 eğitim - öğretim yılından itibaren okulumuzda IB (Interanational Baccalaureate - Uluslararası Diploma) Programı uygulanmaktadır. Kendi kültürlerine ve kimliklerine yabancılaşmadan dünyaya açılabilen, geniş ufuklu sosyal bilimciler yetiştirmek üzere çıktığımız yolda programın eleştirel, sorgulayıcı ve kişinin potansiyelini ortaya çıkarmaya dönük yapısı nedeniyle IB Programı tarafımızdan benimsenmiştir. Bu anlamda IB Programı SBL Konseptli Eğitim Modelini desteklemektedir.

Okulumuzun kuruluş tarihi 10 yıl kadar eskiye gitmektedir, ancak okulumuzu var eden ruh ve fikriyat çok köklüdür. Bu kadar kısa zamanda başarılı olabilmesinin sırrı da burada yatmaktadır. Okulumuz tüm insanlığın fikir ve sanat hazinelerine açılan bir kapıdır ve bu zengin birikimden beslenen gençlere daha güzel bir geleceği inşa etme arzusu ve kabiliyeti aşılamaktadır. Çok eski bir tarihi olmasa da Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi ülkemizin tarihini yazmaya aday mezunlar vermeye başlamıştır.

Okulumuzda Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıl öğretim verilmekte, isteyen öğrencilere Hazırlık ve 9. Sınıflarda IGCSE sertifikası, 10. ve 11. sınıfta uygulanan IB programında başarılı olmaları halinde Uluslararası Bakalorya (IB) Diploması verilmektedir. Okulun eğitim-öğretim programlarının geliştirilmesi, öğretmenlerin hizmet içi eğitimde yetiştirilmesi, eğitim alt yapısının iyileştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi amacıyla okulumuz proje okul kapsamına alınmıştır.

Okulumuzun kuruluş amacı ileride sosyal bilimler alanında akademik kariyer yapmayı düşünen öğrencilere akademik alt yapı kazandırmaktır. Okulumuz mezunlarının tercih ettiği bölümler ağırlıklı olarak Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Galatasaray Hukuk, Boğaziçi Sosyoloji, Koç Ün. Psikoloji, İstanbul Ünv. Hukuk gibi bölümlerdir.

Okulda İkinci Yabancı Dil olarak Arapça, Fransızca, Almanca ve Rusça seçilebilmektedir. Eğitim Tam Gündür. Dersler Hergün 8:30 da başlar, bitiş saati sınıflara ve günlere göre 14:40 ve 16:45 arasında değişir. Okulumuzda kıyafet serbesttir.

Kontenjan, Başvuru, Giriş Sınavı, Kayıt-Kabul ve Kontenjan Okula her yıl alınacak öğrenci sayısı 120´den, bir sınıftaki öğrenci sayısı ise 30´dan fazla olamaz.

Başvuru Şartları, Giriş Sınavı ve Kayıt-Kabul Okula merkezî TEOG Sınavı ile öğrenci alınır. Okula giriş puanı ortalama 465-490 aralığındadır. Öğrenciler, sınav sonuçlarına göre yüksek puandan başlayarak okula yerleştirilirler. Sosyal Bilimler Liseleri Haricindeki okullardan okulumuza 10´uncu sınıfın sonuna kadar nakil mümkündür ancak İngilizce Muafiyet sınavını geçmek gereklidir. Muafiyet Sınavı upper intermediate seviyesindedir.

Öğretim Programları Okulda, Bakanlıkça uygun görülen ders çizelgeleri ve öğretim programları uygulanır. Sosyal Bilimler Grubu, Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik derslerine ağırlık verilir ve eğitim-öğretim Türkçe yapılır. Uluslararası Bakalorya Programı uygulanan okulumuzda Bilgi Kuramı (Theory of Knowledge), Matematik ve Fen Bilimleri dersleri yabancı dille okutulur.

Sosyoloji, Tarih, Coğrafya dersleri (TSS) Bakalorya sınıflarında interdisipliner bir çerçevede birlikte okutulur.

Türk Dili ve Edebiyatı ile Sosyal Bilimler Grubu Derslerinin Ağırlığı 10, 11 ve 12 nci sınıflarda Türk Dili ve Edebiyatı ile Sosyal Bilimler Grubu derslerinin ağırlığı, haftalık ders çizelgesindeki ders saatleri toplamının % 60?ından az olmayacak şekilde düzenlenir.

Seviye Belirleme Sınavı Sonucu 9 uncu Sınıfa Devam 9 uncu sınıftaki yabancı dil derslerini izleyebilecek düzeyde oldukları velileri tarafından kesin kayıt sırasında okul yönetimine yazılı olarak bildirilen öğrenciler, okul yönetimince yabancı dil öğretmenlerinden oluşturulan komisyonca ders yılının başladığı tarihten itibaren bir hafta içinde hazırlık sınıfı düzeyinde yazılı ve sözlü seviye belirleme sınavına alınırlar. Bu sınavda en az ?3? alan öğrenciler, başarılı sayılarak 9 uncu sınıfa devam ettirilirler.

OKULUMUZ 800 kişilik konferans ve tiyatro salonu, 1100 kişilik spor salonu, yemekhane, müstakil banyo ve WCli 72 odadan müteşekkil pansiyon ile 24 derslikli öğretim binasında 24?er kişilik 4 hazırlık sınıfında 2003?2004 Öğretim Yılı?nda 52 si İstanbul?dan 44 ü diğer 23 ilden toplam 96 öğrenci ile yatılı ve karma eğitim yapılmıştır.

Okulumuzda, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Avrupa Birliği arasında 4 Temmuz 2000 tarihinde imzalanarak yürürlüğe giren MEGEP/SVET Projeleri Bölge Yöneticilikleri ile (MVET) Mesleki ve Teknik Eğitimin Modernleştirilmesi, (TEDP) Temel Eğitime Destek Projesi ve (EARGED) Bilimsel ve Sanatsal Araştırmayı Teşvik Proje Merkezi faaliyetleri de sürdürülmektedir

Yönetmelikler çerçevesinde Parasız ve Paralı Yatılılık ve Yemek Hizmetleri verilmektedir. Odalar üç ve dörder kişiliktir. Tüm odalarda banyo, WC ve elbise dolapları ile masa, sandalye, komodin gibi mobilya gurupları bulunmaktadır.

Yatılı okullar her zaman okul olmaktan daha fazla özellikler taşırlar. Burada okul ve ev bir araya gelir, paylaşımlar ve dolayısıyla sorumluluklar artar, insan ilişkileri çok önemli hale gelir. Artık sınıf arkadaşlarınıza ek olarak oda arkadaşlarınız vardır. Ortak kullanım alanlarının temizliği ve düzeni, bir arada yaşadığınız, aynı odayı paylaştığınız arkadaşlarınıza olan saygınızı ve sevginizi gösterir. Yurt hayatı derin ve kalıcı dostluklara da imkan sağlar çünkü en güçlü iletişim aynı yaşta insanlar arasında olur. Aile ortamından uzakta birlikte zaman geçirmek, aynı yaşam koşullarını paylaşmak, benzer kitapları okumak, benzer umutları taşımak bu iletişimi en üst noktaya taşır. Bu süreçte üzerine düşen sorumlulukları yerine getiren aktif bireylerin kendine olan güveni ve sosyal becerileri ömür boyu onlara artı değer katar, iş ve aile hayatında daha başarılı olmalarını sağlar. Başkalarına değer vermek kurallara uymak için yeterli bir nedendir.

Okulumuz Türkiye´nin ilk Sosyal Bilimler Lisesi ve 144 ülkede geçerli IB (Uluslararası Bakalorya) diploması veren ilk ve tek devlet okuludur. Üniversite başarısı %100 olan okulumuzun güzide öğrencileri YGS ve LYS de her yıl ilk sıralarda yer almaktadır. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Tübitak tarafından düzenlenen sosyal bilim proje yarışmalarında, üniversiteler tarafından organize edilen yarışmalarda sayısız ödüller kazanmıştır.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi YKS Başarı Tablosu
2023 Başarı Durumu 2022 Başarı Durumu
2021 Başarı Durumu 2020 Yılı Başarı Durumu
2019 Başarı Durumu 2018 Başarı Durumu
2017 Başarı Durumu ---
2019 YKS Yerleştirme Puanlarına göre TM alanında 9 öğrencimiz ilk binde, 30 öğrencimiz ilk on binde yer aldı. TS alanında 8 öğrencimiz ilk binde 33 öğrencimiz ilk on binde yer aldılar.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Bahçelievler
    İlçe

Adres: Yenibosna Fevzi Çakmak Mahallesi, Fatih Caddesi No2 Bahçelievler /İstanbul

Tel: +90 212 503 64 85

Fax: 0212 503 63 91

web: http://isbl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi ile ilgili 1064 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

lütfen ben giriyim ya şuraya valla çok lazım

2024-03-22 17:51:13

Çok istiyorum burayı be.

2024-03-09 21:24:49

Umarım bu yazdıklarım siz velilere ve çocuklarımıza bir yol gösterici olur. Oğlum Robert lisesinden tam burslu olarak mezun oldu ve şuan yurtdışında öğrenim görüyor. Arkadaşlarından bir kaç tanesi de Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinden mezun oldu aynı dönem gördüğüm sonuç; Okulun IB diploması olması oğlumla beraber orada okuyan arkadaşları da yurt dışında çok güzel burslar aldığı... Bir sosyal bilimler lisesi olması yanında IB diploması vermesi ve gösterdiği Yurt içi üniversitesi başarıları ile sosyal bilimler liseleri içinde bence oldukça öne çıkan bir lise... Seneye kardeşi LGS girecek ve hedefimiz ihşalla bu sosyal bilimler lisesi olucak...

2024-02-25 14:20:41

Kızım burdan mezun oldu, sıralaması 5 idi, sıralaması düşüyor, çünkü bu liseyi yani sosyal bilimler liselerini bilmiyorlar, bu okulun IB eğitimi var, kızım IB diplomasını aldı, mezun olunca üniversite düzeyinde makale yazabiliyrdu, İngilizcesi zaten çok iyi, birde bu okuldan mezun olanlar birbirini kollar destekler, öğrenciler düşüncelerini ifade edebilir, Yks de derece yapıyorlar, Kılık kıyafet konusu yazılmış, anlamıyorum, giymek istiyorsa zaten başka yerde giyecekler, bu biraz da bizimle ilgili,okulun suçu yok bence, Bu okula gerçekten gitmek isteyenler gitmeli , benim kıxım çok araştırmış ve ben buraya gitmeliyim demişti, şimdiki gençler araştırıyor , bilinçli çocuklar, yüzde 4 girmiş ama burası yüzde 9 yapmıyorlar, puanım yüksek diye, araştırın, mezun olanlar ile konuşun bence, ,

2024-02-24 10:21:54
Reklam

2024 LGS sınavına girerek okulumuzu tercih etmeyi düşünen öğrenci ve velilere okulumuz hakkında tam ve detaylı bilgi almak istiyorlarsa, okulumuzu eğitim döneminde tüm öğretmen ve öğrenciler buradayken ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum.

Okulumuz 2023-2024 döneminde hazırlık sınıf sayısını 5´e çıkardı.
Okulumuzun eğitim sistemi ve modelini gelin burada öğrenin.
Okulumuzun kıyafet konusunda ki kesin hükme bağlanmış kararını gelin burada öğrenin.

Öğrencilerle tanışın. Sohbet edin. Pansiyonlarımızı, yemekhanemizi, Devasal spor salonumuzu, 1000 kişilik konferans salonumuzu, 200 kişilik sinema salonumuzu, Tarihi ve ender kitapların yer aldığı kütüphanemizi, resim atölyemizi, 100´lerce bilgisayardan oluşan çalışma alanlarımızı. Gelin hepsini şimdiden gezip görün tanıyın.

2024-02-14 10:57:11

Ben e okulda baktığımda bi hazırlık sınıfı puanı birde puan emsal var benim puanım emsal puana yetiyor puan emsal e nasıl girilir bilen varsa açıklarsa çok sevinirim

2024-02-08 08:11:31

Abin daha yeni mezun olmuş okul hakkında çok fazla bilgiye sahiptir gelip burada bilgi sorman çok garip.

C2-C1 seviye ingilizce mi ? senin gitmen gereken okul burası değil Amerikan Koleji falan olmalı bu ingilizce ile

İddia ettiğin gibi bir ingilizcen varsa abine sor bu okulda sadece ne okuyabileceğini.

igcse ve IB okumaktan başka bir seçeneğin olamaz. Ulusal okuyacaksan da bu okul sözelci

2024-01-16 11:00:03

‼Lütfen cevaplayın‼ Öncelikle selamlar, abimde 3 sene önce buradan mezun oldu ve bende burda okumak istiyorum. Dil ile ilgili birkaç şey gördüm, Arapça’yı oldum olası sevmiyorum ve benim için oldukçada zor. 4 senedir çok az şey öğrenebildim. İngilizce seviyem C2-C1 arası. Hazırlıkta fazla zorlanmak istemiyorum zaten ama zorlanmamı gerektirecek bi durumda elimden geleni yaparım, hangi dili seçmemi önerirsiniz?? Bi yandan çoğu kişi -abim dahil- bu okul için çok olumlu şeyler söylüyor ama yorumları okuduğumda biraz korkuyorum açıkçası. Hayallerimin çoğu bu okula bağlı ve hüsrana uğramak istemiyorum. Klüpler falanda varmış, boks ile uğraşıyorum iyide sayılırım ve Sobil kazandığım takdirde yaşadığım şehirden ayrılmam gerekecek, okulunuzda kendimi spor alanında geliştirebileceğim imkanlar varmı??? Onun dışında sınıfların erkek-kız ayrı olacağını söylemiş biri, öyle birşey olacaksa katiyen gelmem. çok çektiğim var, doğrumudur?? Umarım sorularıma cevap verirsiniz, hepinize iyi günler dilerim :)

2024-01-07 15:59:45

Bu sene lgsye girdim ve puanım buraya yakın bile değildi. Başka bi okula obpyle girdim ama hayalim bu okuldu ve hala bu okulu çok istiyorum. Araştırdım fakat bi bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. En kötü 10.sınıfa geçerken nakil alabiliyo muyum alabiliyosam benim için -leri neler olur yada bu sene ki ortalamamla mı gelebilirim

2024-01-02 17:47:22
BENZER OKULLAR
Yorum 1064

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 963

Şile Oya-Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 773

Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 216

Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi kaç puan 2024 434.9485
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://isbl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi yorumları okuyabilir, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız