Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi

Kocaeli / Çayırova

Hesapla
Çayırova Fevzi Çakmak  Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
24
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 78.5728
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Kocaeli ili Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "78.5728".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
78.5728
2022
76.7800
2021
68.8432
2020
58.3298
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 1991 yılında hem ortaokul hem de lise olarak eğitim- öğretime açılmıştır. İlköğretimin 8 yıla çıkması ile birlikte ek binada eğitim öğretime 2 li öğretim yaparak devam eden okulumuzun şu anki binası ise 24 Kasım İköğretim Okulu olarak faaliyete açılmıştır. Eğitimde 4+4+4 sistemine geçilmesiyle birlikte 24 Kasım İlköğretim Okulu yeni binasına taşınırken lisemiz de 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren halen kullanılmakta olan kendi ana binasına taşınmış olur. Lisemiz 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılında Anadolu lisesine dönüştürülmüştür.

Okulumuz Çayırova'nın merkezinde olup ulaşım ve diğer hizmet sektörleri bakımından elverişli bir bölgede bulunmaktadır. Kadromuz 1 müdür, 2 müdür yardımcısı ile genç ve dinamik 40 kadrolu öğretmenden oluşmaktadır.

2017 yılında yapılan LYS sınavına okulumuzdan 105 öğrenci katılmıştır. Bu öğrencilerimizden 30´u Fakülte, 27´si Yüksekokul ve 1´i Açıköğretim olmak üzere 58 öğrencimiz Yükseköğrenim yapmaya hak kazanmıştır.
  1. 2017 Üniversite Yerleştirme Başarısını İncelemek İçin Tıklayınız
  2. 2016 Üniversite Yerleştirme Başarısını İncelemek İçin Tıklayınız
  3. 2015 Üniversite Yerleştirme Başarısını İncelemek İçin Tıklayınız

Vizyon Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır

Misyon Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Özgürlük Mahallesi 210/1 Sokak No1

Tel: 02627444021

Fax: 02627446640

web: http://gfcl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ile ilgili 24 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

77 puanla alırlarmı

2024-02-14 19:12:15

Okulda sözel bölüm var mı

2023-08-15 20:27:00

2020 de mezun oldum
İki yıl eski binada
2 yıl yeni binasında ders gördük
(Eski binanın olduğu yere meydan hala yapılmadı okulu boşuna yıktılar)
Okul prefabrik
Spor salonu yoktu( şuan yapıldı mı bilmiyorum)
Öğrenciler kendini bir şey sanıyordu hepsi nin burnu havadaydı(kültürsüzlük)
Öğretmenler çok iyi
Ders anlatımları mükemmel size her konuda yardımcı olurlar
Anlayışlar
Disiplinli okul

2023-08-12 22:44:46

Hangi bölümler var.

2023-08-05 21:10:58
Reklam

bu okula yerleştim obp puanım 87 okul nasıl ona göre nakil yapcam acil cevap lütfen

2023-07-27 22:40:38

73 puanla alırlar mı 3 puan yetmiyor acil cevap

2023-07-13 16:47:47

Almanca dersi veriliyomu

2023-06-29 00:33:01

Arkadaşlar benim obp 75 sizce gidermiyim 3 puan yetmiyoda

2023-06-11 12:34:47

Ortalamam 94 buraya gelsem o kadar emeğime yazık mi olur. Bu puanla daha iyi bi liseye gider miyim

2023-05-15 12:43:39
BENZER OKULLAR
Yorum 53

Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 55

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 58

Mustafapaşa Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Yıldız Entegre Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 287

Gebze Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi kaç puan 2024 78.5728
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://gfcl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız