Kepez Karatay Anadolu Lisesi

Antalya / Kepez

Hesapla
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
46
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 85.0724
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Kepez Karatay Anadolu Lisesi Antalya ili Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Kepez Karatay Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Kepez Karatay Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "85.0724".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
85.0724
2022
87.1570
2021
88.0766
2020
82.0483
Kepez Karatay Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Kepez Karatay Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Kepez Karatay Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Karatay Anadolu Lisesi 1992 yılından itibaren Antalya ve Türkiye Cumhuriyeti eğitim-öğretimine katkılarda bulunmuş, yetiştirdiği binlerce genci hayal ettiği geleceğe hazırlamış bir eğitim kurumudur.

Karatay Anadolu Lisesinin ilk hedefi, nerede, ne zaman, ne yapacağını bilen bireyler yetiştirmektir. Bilgi çağında bilgiye ulaşmanın yollarını, ulaşan bilgiyi kullanmayı öğretmek bizlere zevk vermektedir.

Üniversiteye giriş sınavlarındaki başarı Karatay Anadolu Lisesi için önemli olmakla beraber öncelikli çalışmalarından değildir. Öncelikle öğrencilerin kendilerine güvenmelerini sağlamak, müfredat programlarına uygun eğitim-öğretim çalışmalarında bulunmak bizim başarılarımızın temelidir.

Bugünden itibaren Karatay Anadolu Lisenin çalışmalarından ve başarılarından pay almak sizlerin elindedir. Başarılar paylaşıldıkça değerlenir. Ancak unutulmamalıdır ki öğrenci ne kadar öğrencilik görevlerini yerine getirirse bu başarılardan payını o derece alacaktır.

Karatay Anadolu Lisesinde öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar yapılmaktadır. (Tiyatro, Müzik Grupları, Halkoyunları, Şiir ve Öykü Yazımı, Kros, Basketbol, Futbol, Satranç Grupları, Resim vb.)Bu çalışmalar öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmede çok önemlidir.

Bu sayede öğrenciler zararlı alışkanlıklara yönelmedikleri için ders başarıları da artmaktadır.

Kepez Karatay Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Kepez Karatay Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Kepez Karatay Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu

Kepez Karatay Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Kepez Karatay Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
Kepez Karatay Anadolu Lisesi
  • Antalya
    İl
  • Kepez
    İlçe

Adres: Yeni Mah. Karatay Cad. No51 Kepez/Antalya 07060 Türkiye

Tel: 02423259190

Fax: 02423260612

web: https://karatayanadolulisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Kepez Karatay Anadolu Lisesi ile ilgili 46 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba ben bu okula gelmek istiyorum fakat ortalamam en fazla 87 oluyor acaba bu okul bu yıl kaç obp ile açacak bilgisi olan var mı varsa yazabilir mi

2024-03-26 20:26:16

Merhaba Puan 71 olunca Karatay Anadolu lisesi aliyormu

2023-09-11 18:26:57

Okulun giriş çıkış saatleri nelerdir acaba? Sabahçı-oglenci falan var mı yoksa tam zamanlı mi?

2023-09-10 00:07:59

Obp´m 87 olmasına rağmen almadınız sizin aldığınız en son öğrencinin obp si 85 kontenjanınızda 2 öğrenci boşluğu var nakil alma durumum oluyormu

2023-08-21 15:57:13
Reklam

Arkadaşlar okul güzel mi eğitim olarak falan

2023-07-08 19:16:11

Arkadaşlar size sorularım var birincisi ortalamam 87.9298 beni alırlarmı ikincisi okul nasıl öğretmen olarak öğrenci olarakta ve okilda olay oluyormu lütfen cevap verin

2023-07-04 13:03:08

Şuan ortalamam 87.0948 okula girebilirmiyim ?

2023-06-23 14:24:43

Ortalamam 90 girebiliyor muyum?

2023-06-04 20:02:41

Size birkaç sorum var, lütfen bu okulda okuyan şahıslar cevap versin. Birincisi, okuldaki ortam kalitesi nasıl? Arkadaş çevresi benim için önemli. İkincisi, öğretmenlerle alakalı yaşadığınız tecrübeler nasıl? İyi mi, kötü mü... Not konusunda cimri midirler? Öğrenci arasında ÇOĞU öğretmen ayrım yapar mı? Asla her öğretmene yönelik sormuyorum ama bu tarz öğretmenler bu okulda fazla mı? Çevremdeki herkes bu okulu pek iyi olmadığını söyliyor bazılarıda iyi diyor, ama benim içime sinmiyor. Öğrenci tecrübelerinden yararlansam çok iyi olacak. Yanıtlarınızı bekliyorum. Yanıt verenlere şimdiden teşekkürler, eğitim öğretim hayatımı yönlendirecek bir seçim çünkü bu

2023-06-02 21:20:22
BENZER OKULLAR
Yorum 132

Atatürk Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Demre Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Metin Çiviler Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Şelale Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 12

Hatice Sezer Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Kepez Karatay Anadolu Lisesi kaç puan 2024 85.0724
Kepez Karatay Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Kepez Karatay Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Kepez Karatay Anadolu Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Kepez Karatay Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Kepez Karatay Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Kepez Karatay Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Kepez Karatay Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://karatayanadolulisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Kepez Karatay Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Kepez Karatay Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Kepez Karatay Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Kepez Karatay Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız