İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Arnavutköy

Hesapla
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
44
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 356.5507
Yüzdelik Dilim 24.29 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 356.5507 tahmini yüzdelik dilimi 24.29.

İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 356.5507 -
2022 332.9082 25.11
2021 314.1355 22.88
2020 351.7090 19.14
2019 357.3968 23.81
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
120
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Arnavutköy İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Okulu olarak eğitim ve öğretime kapılarını açmıştır. Okulumuzun bünyesinde İmam hatip Ortaokulu olarak da eğitime hizmet vermektedir.

Okulumuz; Laboratuvar, Yemekhane, Spor Salonu, Yurdu, kütüphanesi, konferans Salonu, cep sinema salonu, bahçesi ve Camisi ile tam teşekküllü Bir Kampüstür.

İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • İstanbul
    İl
  • Arnavutköy
    İlçe

Adres: MERKEZ MAHALLESİ ÜNLÜ SOKAK NO8 ARNAVUTKÖY/ İSTANBUL

Tel: 0212 597 57 54

Fax:

web: http://itoibrahimcaglaraihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 44 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Öğle arasında ne yapılıyor 40 dakika boyunca ?

2023-09-21 18:57:10

Öncelikle Okul Bir Çok Laboratuvar Barındırıyor. Ve Ayrıca Kütüphane Binası Ve Tatbikat Camisi Var. Bu Arada Okul Kız Öğrenci Almıyor Artık. Çok Büyük Bir Konferans Salonu Var Ve Birçok Etkinlik Yapılıyor. Yks Sınavına Yoğun Bir Şekilde Önem Veriyor. Bazen Motivasyon Gezileri, Mangal v.b etkinlik yapılıyor.
Biraz Muhafazakar Bir Okul. Okul Fen Bilimlerine Önem Veriyor. Fakat Sosyal Bilimlerle İlgili Çok Fazla Bir Faaliyetler Yaptığını Söyleyemeyeceğim. Okula Göre Puanı Düşük Tutmuşlar İlçe Merkezine 100 - 200 metre uzaklıkta. Bu Kadardı En Ufak Bir Faydam Olduysa Mutluluk Duyarım.

2023-08-13 23:48:57

Ben bu okulun ortaokulundan mezun oldum. İlk olarak beden dersinden başlayayım. Kış günlerinde genel olarak spor salonunu su basıyor. Su basmadığı sürece kullanılıyor ama okulda geçtiğimiz senelerde ortaokulda 2 beden hocası olduğu için 2 sınıfın dersleri üst üste geliyordu ve salonun yarısını kullanabiliyorduk. Bu da çok küçük bi alan. Meslek derslerine gelirsek 12. Sınıfta meslek derslerinden yazılılar oluyor ama soruları veriyorlar diye biliyorum. İmkanları güzel bir okul. İlk mezunlardan 1 kişi Çapa Tıp Fakültesi ne gitti, 1 kişi Marmara İlahiyat a gitti. Geçtiğimiz sene 12. Sınıflara 100 deneme yapıldı. İmam Hatip lisesi istiyorsanız hem dersleri hem de öğretmenleri bakımından iyi bir okul. Ama puanım sadece buraya yetiyor imam hati istemiyorum vs. diyorsanız gelmek size kalmış.

2023-07-11 14:44:03

Ben bu okula girmek istiyorum ama 300 yada 332 puan alama. 300 le girebilirim iyim.sizde

2023-06-03 11:06:55
Reklam

bu okulda düz sınıf
varmı bilgi verirmisiniz ben imam hatipte olmak istemiyorumda

2023-05-17 17:50:31

okul garip. öğrenciler garip. 5. sınıflar benden çok bana dokunuyor saniye başı biri çarpıyor öğrenciler bu konuda uyarılmalı. forması kötü değil ama sweat çıkartsalar iyi olabilirdi.6lar çok kafa dengi ve saygılılar (hepsi değil istisnalar var tabi) gerçekten ailelerini bu konuda tebrik etmek gerekir. ve şu spor salonu işi asla doğru değil 7 tane spor salonu varda bizim mi haberimiz yok okulda 1 tane bedenci var 8lerin bedeni yok öğretmen eksik diye her neyse bazı hocalar öğrencilerin hepsine eşit davranmıyor. hiç hoş değil bu konuda öğretmenler uyarılmalı. ve okulda dilek ve şikayet kutusu var ama kimse açmıyor müdür bu konuda fazla ilgisiz ve sosyal faliyetler okulda yok klüpler falan erkekler için futbol var kızlar için bu tarz şeyler mevcut değil kesinlikle getirilmeli Sedat hoca (eski fen öğretmeni) varken bilgi yarışması falan düzenleniyordu bir tek o da yok artık. gezi falan çok nadir düzenleniyor her ay 1 gezi düzenlenmesi lazım daha çok eksik var ama yazmaya üşendim iyi günler .d

2023-05-05 20:25:01

bi 8. sınıf olarak okulu seviyorum ama eksikleri var. 8. siniflara beden egitimi dersi yok, sirf sinava hazirlaniyoruz diye olmamasi cok sacma. mudur yardimcilari biraz sinir bozucu insanlar. eski müdür kesinlikle daha iyiydi. ama bu da iyi gibi. her yagmur yagdiginda bahce göl oluyo, niye oluyo bilmiyorum ama bunu cozmeleri lazim.

2023-05-05 20:01:31

Öğretmen kadrosu iyi ama meslek dersleri çok zorluyor iki tane bahçe var ilk başta lise-ortaokul diye ayırmışlardı şimdi ise erkek-kız şeklinde erkeklerin girdiği bahçede 200 kişi oluyor -ortaokullar olduğu için- izdiham yaşanıyor sabah arkadaşlarımı bahçede bulamadım kalabalıktan ama kız tarafında toplasan 20 kişi oluyor rahat rahat voleybol oynuyorlar bahçede top oynuyorduk topu kaybettik kalabalıkta bahçenin diğer köşesine kadar gitmiş farketmemişiz kütüphanemiz var kullanamıyoruz 7 tane spor salonu var yazmışlar ama 1 tane spor salonumuz var ona da rutubetten dolayı giremiyoruz

2022-10-13 21:33:17

Okul görünüş olarak gayet iyi fakat erkekleri ortaokulların oldugu bahceye cıkarıyorlar 5lerin koşuşturmasına,size çarpmasına maruz kalıyorsunuz kızların olduğu bahçeye çıkmaya izin verilmiyor,kız ile erkek ayrımı yuksek safhada saç kesimine vesaire karışıyorlar,meslek dersleri aşırı zor, çok uzun ezber yapmaya dayatılıyoruz,spor salonu rutubetten geçilmiyor,okunucak bir okul değil,hoca kadrosu idare eder

2022-10-13 18:20:33
BENZER OKULLAR
Yorum 201

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 124

Güngören İstanbul Ticaret Odası Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 18

Bayrampaşa Aliya İzzetbegoviç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 33

Eyüpsultan Şehit Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 356.5507
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://itoibrahimcaglaraihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. İTO İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız