Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Zonguldak / Merkez

Hesapla
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
30
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 310.3095
Yüzdelik Dilim 36.48 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi Zonguldak ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 310.3095 tahmini yüzdelik dilimi 36.48.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 310.3095 -
2022 310.0870 32.51
2021 272.7757 37.48
2020 314.7726 31.33
2019 319.6043 37.08
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
40
2021
60
2020
102
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 30 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulumuz Zonguldak´ın öğretmen kadrosu olarak en iyi okuludur , öğretmenler çok ilgili bizlerin çalışması ve başarılı olmamız için ellerinden geleni yapıyorlar , bu okulu kesinlikle tavsiye ederim

2022-08-24 16:26:51

Bu okula geldiğim için ilk başta ne kadar mutsuz olsamda zamanla fikrim değişti. Eğer siz gerçekten ders çalışmak istiyorsanız öğretmenler sonuna kadar sizin yanınızda oluyor. Her gün her katta, özellikle öğretmenler odası katında her öğretmenin peşinde soru sormak için oluşan bir öğrenci kuyruğu görmeniz sıradan bir şeydir. Öğretmenlerimiz hiçbir zaman bize hayır demeden hep öğrenmemiz için çabalamaya devam ediyor. Bir okul için en önemli şey, öğrenciden sonra öğretmendir. Ve okulumuzun öğretmen kadrosu görevini hakkıyla yerine getiriyor. Tabii ki lise çağında bir öğrenci için derslerinden sonra sosyal aktiviteleri de önemlidir. Ve bu konuda da öğretmenlerimiz bizi yalnız bırakmıyor. Her türlü sosyal aktivite içinde bulunmamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıntıları okulumuzun instagram hesabından zaten görebilirsiniz. (@sehitgokhanesenaihl) Bir şikayetiniz olduğunda hiçbir zaman geçiştirilmezsiniz. Her zaman bir çözüm bulunur. Okul içinde gerçekten samimi bir ortama sahibiz. Eğer amacı olan bir öğrenci iseniz bu okula gelmekten pişman olacağınızı düşünmüyorum. Mesela çoğu insan (ben de dahil) bu okula gelirken din derslerinden dolayı gözü korkuyor. İlk başta hissedilen bu korku gerçekten çok normal. Ama öğretmenler bizi çok fazla zorlamıyorlar. Amaçları, konuyu gerçekten öğrenebilmemiz. Ve öğrenirken de çokça yardımcı oluyorlar. Bu yüzden din dersleri konusunda bir endişeniz olmasın. Sizleri bu okulda görmekten mutlu olacağımızı söylemek isterim. :)

2020-05-15 18:36:47

Aşağıdaki yorumların çoğunu aynı kişi yapmış. dikkatimi çekti, belirtmek istedim. pek ahım şahım bir okul değil.

2019-07-27 22:32:07

okulunuzda okumayı tercıh etsem yurt varmı acaba

2019-06-27 18:45:45
Reklam

Okulumuz kendini geliştirmek isteyen biri için bire bir uygun öğretmen kadromuz çok iyi
Geldiğinizde pişman olmassiniz

2019-06-20 20:16:49

Ben bu okula istemeyerek geldim ki iyi ki gelmişim diyorum çünkü öğretmenlerimiz çok iyi ve çok ilgili mesela matematik öğretmenlerini her teneffüs öğrencilerin sorularını çözerken bulabilirsiniz diğer öğretmenlerde aynı şekilde gerçekten kaliteli bir eğitim istiyorsanız gelmenizi şiddetle tavsiye ederim

2019-06-14 18:09:11

Okulumuz ogretmen kadrosu bakimindan gercekten cok iyi bir okul eger hedefiniz yuksekse ve iyi bir yerlere gelmek istiyorsaniz bizim okulumuzu tercih edebilirsiniz

2019-06-14 17:53:16

Öncelikle bu okula çalışmak isteyen hedefi olan kişilerin gelmesi gerekir hedefi olmayanın bu okulda yapamayacağını şimdiden belirteyim.öğretmenlerimiz çook kaliteli zonguldakta 1.sınıf öğretmenlerdir.Eğer bir sorunuz sıkıntınız olursa kesinlikle ilgilenirler hiç cevapsız bırakmazlar sizleri güzel okulumuza bekleriz

2019-06-14 17:36:31

Ben buraya sağlık meslek lisesinden geçiş yaptım.Aldığım bu karardan dolayı çok mutluyum iyiki bu okula gelmişim.Buranın bana kattığı ve öğrendiğim bir çok bilgi oldu. Bunun arasında öğretmenlerimizle aramızdaki ilişki arkadaş gibi bu yüzden sıkıntılarımızı rahatlıkla paylaşıyoruz.Bize kattıkları ve katacakları için öğretmenlerimize minettarım

2019-06-14 17:34:00
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Alaplı Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 30

Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 310.3095
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Zonguldak Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz