Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya / Selçuklu

Hesapla
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
7
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 478.8581
Yüzdelik Dilim 1.52 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız
Eğitim Süresi 5 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya ili Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 478.8581 tahmini yüzdelik dilimi 1.52.

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 478.8581 -
2022 452.8122 2.53
2021 423.8721 2.93
2020 442.1432 2.39
2019 453.6483 3.90
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
64
2022
60
2021
60
2020
60
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.
Okulumuz, Konya İmam Hatip Lisesi bünyesinde Konya Valiliğinin teklifi üzerine Milli Eğitim Bakanlığının 18.07.1990 tarihli ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 423.B.YAT.ŞB.MD- 108-3657 sayılı makam onayı ile İngilizce yabancı dil ağırlıklı olarak eğitim-öğretime başlamıştır. 1990-1991 öğretim yılında Hazırlık sınıfına 1(bir) sınıf öğrenci alınmıştır. Konya İmam-Hatip Lisesi bünyesinde eğitimini devam ettirmiştir.

Öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlama, özgüvenlerini geliştirirken diğer gamlıktan vazgeçmeme adına; tarihi ve turistik gezilerimiz, yurtdışı Arapça ve İngilizce dil eğitimimiz, Uygur Türkleri ve Kudüs ile ilgili projelerimiz, ilimizdeki ve farklı illerdeki üniversiteleri tanıtım amaçlı geziler, MSR mezunu alanında başarılı kişilerce yapılan meslek tanıtımları, 9 ve 10. sınıflara doğru alan seçimi konusunda yapılan çalışmalar, ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyaları, veli ziyaretleri, 11 ve 12. Sınıflardaki gönüllü öğrencilerin hazırlık ve 9. sınıflarla ilgilendiği kardeşlik projesi, umre yolculuğu, öğretmen-öğrenci piknikleri, öğretmen-öğrenci-veli kahvaltı buluşmaları, kamp programları... yapılmaktadır.

Okulumuz ERASMUS+ ve eTwinning projelerinde de oldukça iddialıdır. Her yıl düzenli olarak yurt içi ve yurt dışından ortaklarımızla yürüttüğümüz nitelikli çalışmalar neticesinde okulumuz eTwinning sahasında Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. 2017 yılından beri Avrupa'dan çeşitli ortaklarla sürdürdüğümüz ERASMUS+ projeleri de pek çok öğrencimiz ve öğretmenimize yurtdışına çıkış imkanı sağlamış; bu geziler, öğrencilerimizin dil gelişimine katkıda bulunmuş ve vizyoner bir bakış açısı kazanmalarına, kendilerini daha güzel ifade edebilmelerine olanak vermiştir.
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi YKS Başarı Tablosu

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Konya
    İl
  • Selçuklu
    İlçe
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Konya
    İl
  • Selçuklu
    İlçe
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Konya
    İl
  • Selçuklu
    İlçe

Adres: AKINCILAR MAH. KAYGUSUZBABA CAD. B2 BLOK NO: 9 SELÇUKLU / KONYA

Tel: (0332) 247 13 73

Fax: 0332 247 54 78

web: https://selcukluanadoluihl.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 7 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Merhaba, ailemle İstanbul´dan Konya´ya taşınacağız bu yüzden nakil aldırmam gerek. Anadolu imam hatip istiyorum ve hazırlık okudum, 9. sınıfa nakil aldıracağım yani. Kızım. Msr´ye nakil aldırmak istiyorum ama olur da bir aksilik çıkarsa veya başvurum reddedilirse diye önerdiğiniz başka akademik ve ahlaki yönden güzel bir okul var mı? Teşekkürler şimdiden :)

2023-07-12 13:50:35

Meyve veren bir ağaçtır.
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." Sözünün ispatı mahiyetinde bir okuldur.
Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bir okuldur.

2023-05-07 10:09:32

Konyanın gururu bir okul idi. Okul maaşesef kadrosunu dağıttı. Eski başarılı ekipten çoğu öğretmenler gitti. Yeni gelenler de çok iyiler var ama idarecilerin sürekli değişmesi, akademik başarı uğruna meslek öğretmenlerine bol not verilmesi için baskı yapılması okulun önce karakter sloganını sade slogan olarak kalmasına sebep oluyor. Yüksek puanla gelen öğrenciler elbette üniversite kazanıyor. Bazı gayretli hocaşar da olmasa okul gerçekten eski günleri aratacak. Ama LGS mantığı PUAN YÜKSEK İSE VARDIR HİKMETİ deyip tercih edilmeye devam ediliyor.

2021-07-03 13:35:42

Akademik başarı ön planda. Konyadaki en yüksek puanla öğrenci alan imam hatip lisesi. Ama imam hatip meslek dersleri (özellikle puanlı bölümde) ihmal ediliyor. Fen ve Sosyal bilimler, ingilizce öğretimi fena değil. Ama iyi bir imam hatip lisesi okuyayım hem de akademik başarım olsun diyorsanız Şükrü Doruk Kız İHL alternatif olarak düşünülebilir

2021-06-27 23:33:32
Reklam

Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi olmasaydı bu okulu tercih edecektim. İnşaallah % 1 veya 2 lik dilime girmeyi bekliyorum.

2021-06-11 22:02:39

sınavsız bölümü kırmızı binada sınavlı bölümü de kolej gibi olan tarafta

2021-05-02 12:18:52

buranın sınavsız bölümü varmış bligisi olan veya gıden bilgi verebilir mi?

2020-08-18 23:35:46
BENZER OKULLAR
Yorum 5

Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Akşehir Şehit Zeynep Sağır Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 105

Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 478.8581
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Kız Pansiyonu Var
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hazırlık + 4 yıl olmak üzere 5 yıllık eğitim vermektedir.
Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (https://selcukluanadoluihl.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yorumları okuyabilir, Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız