Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kahramanmaraş / Onikişubat

Hesapla
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
4
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 339.2886
Yüzdelik Dilim 28.41 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 339.2886 tahmini yüzdelik dilimi 28.41.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 339.2886 -
2022 370.3114 15.70
2021 338.7728 16.66
2020 374.0587 13.24
2019 389.2617 15.25
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
90
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 4 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul gayet güzel
Ve yüzdelik dilimimiz 16 değil 12

2021-09-20 21:21:08

Oğluma bu yıl bu okul geldi ama tereddütlüyüz..Yanı ihl meslek derslerinde yani Kuran hadis tefsir fıkıh Akaid veckelam dersleri var ilahiyat okumak istemeyen bir öğrenciyi yks ye hazırlık da bu dersler çok zorlaştıracak..Gidenlerden ricam bu derslerde hocalar nasıl bir tutum takınıyor kolaylık sagliyorlarmi

2021-08-02 21:37:44

Şu an okumakta olduğum okuldur ve memnun olduğumu belirtmek isterim.Okulmuzun bulunduğu bina eski olsa da sağlamlığı konusunda yorum yapamayacağım.İç dizayn bakımından eski bir binaya göre gayet iyi.Sınıflarımız küçük ama zaten eskiden özel okul olduğundan sınıflar 24 kişilik(ayrıyetten sınıflarda ki mevcut sayısının 24 olduğunu daha hiç görmedim örnek olarak bizim sınıf 12/C 13 kişilik).Okulumuzda kütüphane(muhteşem 10 üzerinden 9),laboratuvar(eksikleri fazla),mescid(halılar ve abdesthanenin değişmesi lazım) ,kantin(hijyen 10 üzerinden 5,içerik 10 üzerinden 6),konferans salonu(okul mevcuduna oranla yeterli),bilgisayar odası(eski bilgisayarlar çöp ama yeni bilgisayarlar geldi),yemekhane(yemekler 10 üzerinden 6 ve pandemiden önce her cuma soğanlı yemek veriyorlardı bende yemiyordum ama sonradan düzelttiler),akıllı tahtalarımız gerçekten çöp durumda inşallah bizden sonraki dönemler için değiştirirler.Okulumuzun bahçesi Maraşta gördüğüm okullar arasında en iyisi ama yine bahçede duran gereksiz basketbol sahasının yerine halı saha yapılabilir.(Fiziksel özellikler yeterli olmuştur inşallah)

Gelelim öğretmenlerimize: Bundan önceki anlattıklarım gibi bu da öznel bir konu ama öğretmenlerimiz tek kelimeyle üçüncü ebeveynlerimiz. Samimiyetleri, bir şeyler öğretme, bir yerlere ulaşmamız için çabalayan muhteşem insanlar. Onlara çok şeyler borçluyum.


Öğrenciler hakkında konuşmak gerekirse bu bana düşmez çünkü ben sadece kendi dönemimdeki öğrencileri tanıyorum. Bu konuda danışılması gereken kişilerin öğretmenlerimiz olduğunu düşünüyorum.
Tek söyleyebileceğim şey temiz olmadıkları.

Ekleme;

1)Okulumuzun ulaşım sıkıntısı yoktur. Otobüs hatları okulumuzun hemen üst ve alt tarafından geçmektedir.Bu otobüsler şehrin dört bir tarafına gitmektedir.
Servislerimizde bulunmaktadır.

2)Pansiyon(Yurt) konusunda kalmadığım için yorum yapamayacağım.Ama arkadaşlar arasında duyduğum kadarıyla pek memnun değiller.

3)Okulumuzun çevresi gayet sessiz ve gayet güvenli yerler.Etrafta marketler{a101,elma market(öğrencilerin tabiriyle ´´elma´´},camiler,lokantalar var.

4)Eğer okula yeni bir öğrenci olarak geldiyseniz bolca etkinlik ve gezilere gidebilirsiniz sonra ki dönemler(11 ve 12.sınıf) de ise daha azalıyor ama yine de unutulmuyorsunuz. Okulda neredeyse her yıl hedik ve aşure günleri oluyor.

5)Eğer gerçekten fen lisesi ya da çok iyi bir lise gelmediyse buraya gelmenizi güzellikle tavsiye ederim.



Umarum işinize yaramıştır.Teşekkür ederim.


(20.02.2021)

2021-02-20 17:21:11

okul hakkında yorum lütfen!

2020-08-04 14:06:56
BENZER OKULLAR
Yorum 0

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 4

Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 6

Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 13

Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 339.2886
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Onikişubat Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz