Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi

Nevşehir / Merkez

Hesapla
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Ekle
Ekle
37
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 466.0645
Yüzdelik Dilim 3.67 (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Kız/Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi Nevşehir ili Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi taban puanı 466.0645 tahmini yüzdelik dilimi 3.67.

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 466.0645 3.67
2022 433.3444 4.81
2021 416.2254 3.70
2020 435.7538 2.99
2019 458.3497 3.31
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
90
Okulumuz 24.06.1996 tarih ve 8855 sayılı Bakanlık Oluru ile    Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi adıyla açılmıştır. Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi 16 Eylül 1996 tarihinde 2 Şube ve 48 öğrenci ile eğitim - öğretime başlamıştır. İncekaralar İlköğretim Okulu binası daha önceki yıllarda pansiyon binasına dönüştürülerek okulumuza hizmet vermiştir. 

2009 - 2010 Öğretim yılında ise İncekara Holding tarafından Eğitime %100 Destek Kampanyası kapsamında yaptırılan ve açılışını Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet ÇUBUKÇU nun yaptığı eni pansiyon binasına taşınılmıştır. Yeni pansiyon binamız 136 öğrenci kapasiteli karma bir yurttur. Ayrıca pansiyon binasının eklentisi olarak 244 kişi kapasiteli bir de konferans salonu bulunmaktadır. 

Okul binası zemin dâhil üç kattan ibarettir. Zemin katta fizik, kimya, biyoloji Laboratuvarları, kantin, hizmetli odası ve kütüphane; Birinci katta okul yönetim odaları, memur odaları, derslikler; İkinci katta ise öğretmenler odası, derslikler, rehber öğretmen odası ve bilgisayar sınıfı mevcuttur.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi YKS Başarı Tablosu

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Okulun Görselleri
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi
  • Nevşehir
    İl
  • Merkez
    İlçe

Adres: M.AKİF ERSOY MAH. 532. SOK. NO 13 RENO SERVİSİ ÜZERİ 50040/NEVŞEHİR

Tel: 03842137848

Fax: 03842126239

web: http://nevsehirfenlisesi.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi ile ilgili 37 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Bu okulu kazandım. Okul hakkında düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir

2023-08-17 23:49:02

4,19 ile bu liseye girebilir miyim?

2023-07-20 17:39:16

Mezunum, kendi fikirlerimi beyan edeceğim. İlk öncelikle Müdürümüz Rauf Bey´e karşı nötrüm. Sempati duymam ama bir zararını da görmedim. 3 tane müdür yardımcısı mevcut; Berrin hocam, Timur hocam, Kadir hocam. Berrin hoca yurt müdürüdür, kendisi çok güleryüzlü pamuk gibi bir insandır, bana karşı hiç bir kötülüğünü görmedim ama yurtçu kızlara karşı katı kuralları vardır, kendisi aynı zamanda edebiyat öğretmenidir. Dersi de çok güzel anlatır. Kadir hocamı çok severim. Kimseyi kolay kolay kırmaz, incitmez, derdini dinler, kendini guleryuzle ifade eder. Okulla ilgili probleminiz olursa kendisine çekinmeden başvurabilirsiniz. Üçüncü müdür yardımcımız Timur hocamdır. Kendisi tarih öğretmenidir. Tarihe azıcık ilginiz varsa dersleri çok güzeldir. Kendisi çok donanımlıdır, kendisini geliştirmiştir. Eğlenceli bir insandır, muhabbeti sarar. Çaktırmadan laf sokar, laf soktuğunu 5 dk sonra anlarsınız. Zeki bir insandır. Kendisi müdür yardımcılığı görevine okulumuzdan giden **´den sonra başlamıştır. * Bey´in okulumuzdan gittiğine tüm okul şükür etmiştir, zira kendisi statüsünü kullanarak öğrencileri ezmeye çalışan, ego tatmini yapan saçma bir insandı, iyi ki gitti :) . Gelelim öğretmenlerimize. İlk sene matematik dersinize Asuman hoca girecek, geçmiş olsun. Neyse ki bu ızdırap 1 sene sürer ve sonra farklı matematik hocası dersimize girmeye başlar. Merak etmeyin kalan üçü de iyi öğretmenlerdir. Tercihim Tunçay hocamdan yana tabi ki, kral hocadır. Gelelim Fizik dersine, iki seçenek mevcut, Ali hoca ve Ruziye hoca. Ben Ruziye Hocanın 9-10.sinifta ders anlatmasını çok severdim ama 11-12de fizik dersi gelmesin diye dua ederdim. Bilmiyorum Ayt fiziğin zorluğundandır belki de. Ama yine de Ruziye hoca da Ali hocam da dersini iyi anlatır, sevilir. Fizikle ilgili tek sıkıntınız, evde kendiniz çalışmıyorsanız kim ne yaparsa yapsın anlamazsınız fiziği. Gelelim Biyolojiye. ilk iki sene Sevim hoca size Tyt anlatacak, ben pek hoşlanmam kendisinden ama fena değildir yine de ders anlatımı. Neyse ki tyt biyoloji nispeten kolaydır ve hocanız kötü olsa bile kendiniz çalışarak halledersiniz. Son 2 sene de ise Mustafa Usta dersinize girer. Kendisi gerçekten çok çok Süper bir insandır. Kendini geliştirmiştir, donanımlıdır. Dersini biraz hızlı anlatır. 11. sınıfın başında biraz afallarsınız ama 2 hafta sonra alışırsınız. Mustafa hocayı dinlerken elinizden kalemi hiç bırakmadan pür dikkat not almanız gerekir. Ders anlatırken arada biraz sallasa da hikayeler anlatır ve dersi eğlenceli hale getirir. Öğrencilerine laf sokmayı sever, ki bazen laf soktuğunu bile anlamazsınız, çok zeki laf sokar. Ama dersini mükemmel anlatır, herkes tarafından sevilir. Unutmadan kendisi s*gara´dan nefret eder. S*gara içme

2023-07-06 14:53:52

Merhaba okul ve pansiyon hakkında son güncel yorumlarınız nelerdir

2023-06-26 02:53:00
Reklam

bu okulu kazandım okul hakkında bilgi verebilir misiniz özellikle okul hakkında tecrübesi olan ve yurtta kalmış kişiler

2022-07-25 23:08:49

Okulumuz çok güzel bir okul ama bir kaç sorunları var.

2021-12-25 12:27:22

2017-18 döneminde bu okul elindeki iyi öğretmenlerin bütününü kaybetti. Sonuç olarak vasat altı garip bir okul haline geldi.

2021-07-16 17:44:32

burada okumak için çok çabalıyorum bakalım lgs 2022 öğrencisiyim yorumlarda kendi çabanızla bir yerlere gelirsiniz yazmışlar bilemiyorumm :((

2021-03-23 16:19:51

Son dönemde harbi bozdu .Fen lisesi olmasına rağmen doğru dürüst bir ortam sağlayamıyor çoğu alanda eksik kalıyor. Öğrenciler kendi çabalarıyla bir yerlere geliyor.Gidin 10 Nfl mezununu arayin 9 u benzer şeyler söyler .

2021-03-01 20:25:55
BENZER OKULLAR
Yorum 57

Ürgüp Tesan Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 37

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi kaç puan 2024 466.0645
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi Yatılı mı? Kız ve Erkek Pansiyonu Var.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://nevsehirfenlisesi.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi yorumları okuyabilir, Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız