Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bursa / Nilüfer

Hesapla
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
16
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 291.8932
Yüzdelik Dilim 42.61 (Tahmini)
Kontenjan Türü Erkek
Okulun Pansiyonu Erkek
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi Bursa ili Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 291.8932 tahmini yüzdelik dilimi 42.61.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 291.8932 -
2022 292.0054 39.43
2021 282.9288 33.24
2020 334.5756 24.39
2019 339.1626 29.85
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
96
2022
90
2021
90
2020
120
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 16 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmamhatip Lisesi gerek idarecileri ile gerek öğretmen kadrosu ile gerek duyarlılığı, gerek çevresi ile başlı başına harika bir okul. Okuldaki hocalarımız hem itikadı hem hoşluğu ile çok iyiler normalde isim vermeye niyetim yok ama söylemeden edemeyeceğim eğer tarih öğrenmek istiyorsanız bu okuldaki Fatih hocamdan Tarih öğrenin sadece ders anlatışı değil birçok yönü ile çok iyi bir hocamız. Okulumuzun nadide özelliklerinden biri de gündeme çok duyarlıdır İTrail-Filistin savaşı varken hemen programlar yaptı sosyal medyada binlerce kişiye bu zulmü duyurdu, şehitlerimiz oldu hemen şehitlerimiz ile ilgili program yaptı ve daha niceleri ve çalışırsanız gerçekten bu okuldan iyi bir üniversite kazanabilirsiniz

2023-12-29 22:20:41

Okulun bir tarih öğretmeni var Fatih Hoca bakın bu hocadan ders almayan pişman olur

2023-08-13 11:44:54

Suan okul hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Universite kazanim basarisi nasil? Neden 2022 yuzdelik dilimi 39 cikmis acaba? Guzel bir okul diye duyduk bu sene yüzdeliklerde nasil oynamalar olanilir acaba?

2023-06-24 03:45:34

Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi; gerek idaresiyle, gerekse öğretmen kadrosuyla kusursuz. Benim düşüncem ileride, Bursa´nın en önde gelen imam hatip lisesi olacak bir okul. Çünkü okul müdürü Ömer Bey, başta kendi oğlum ve tüm erkek öğrencilere; sevgiyi, saygıyı, inancı ve başarıyı aşılayan idealist bir idareci. Yeni binası ile normal devlet okulları standartının üstünde bir proje okulu olduğunu bilmenizi isterim. Spor dalları olarak başta futbol, basketbol, yüzme, ok atma ve atletizmde birçok birinciliği bünyesinde barındıran yetenekli öğrencilerin bulunduğu bir okul.
Öğretmen kadrosuyla öğrenci arasındaki ilişkilerin samimi olduğu-yetenekli, inançlı, ahlaklı ve başarılı bireylerin bulunduğu okulu siz geleceğin umudu olan gençlere şüphe duymadan tavsiye ediyorum. Yolunuz açık olsun gençler.

2020-01-01 18:07:00
Reklam

bu okulda ilk senem lgs puanıyla geldim okul çok güzel derslik sistemi var .

2019-10-10 18:32:45

Bu okulda üçüncü senem. Kesinlikle tercih edilmeli. Yeni binamız, pansiyonumuz, geniş mescit ve kantinimiz, deneyimli bir öğretmen kadromuz var. Gerçekten bir aile ortamı var bu okulda. Kesinlikle erkek öğrencilerinizi göndermek için iyi bir yer.

2019-09-23 17:49:20

Ne yazikki biz çok üzgünüz çünkü oğlum bu okulu çok istiyordu ne yazıkki olmadı.geçen yıla göre oğlumun puanı ve yüzdeliği çok yüksekti ama bu yıl aşırı derecede değişime uğramış benim oğlum diplomalı hafız ve yinede istediğimiz okula gidemiyor ve çok üzgün sizden ricam ne olr çocukların geleceklerini karartmayın

2019-07-23 08:01:58

Kızımın lgs sınavı bu okula düştü.Okul harika,bir kolej havası var.Sınav esnasında bahçeyi gezdim oldukça geniş bir bahçesi var.Ayrıca büyük ihtimalle de uzak kesimlerden gelen öğrenciler içinde pansiyon yapılmış.Konumuda çok güzel.Trafik olur diye otobüsle gelmeyi düşündük.Ertuğruldan indikten sonra 35-E hattıyla 6.5-7 dk okula vardık.Açıkçası ben beğendim. Sizinde gelip görmenizi tavsiye ederim.Şunu öğrendim okul erkek okuluymuş.Eğer böyle olmasaydı imam hatip olmasına rağmen düşünebilirdim bu okulu.Ortaokulda mevcutmuş okulda.Proje okulu olduğundan sınavla alım yapıyorlar.Bilginize.

2019-06-01 13:57:15

Bu sene mezun olacak bir öğrencinin velisi olarak; herşeyden önce muazzam kadrosu ve yeni inşa edilen binası ile okul kusursuz denilebilir. Okulun ilk senesinde öğrenci sayısından dolayı taban puanı düşüktü, bu yüzden 11 ve 12. sınıfların başarı oranı maalesef ki azıcık düşük. Fakat proje okulu olduktan sonra sınavla alınma sistemi ile şuan ki 9 ve gelecek nesil öğrencileri için büyük bir fırsat bu okul.Okul erkek okulu anladığınız üzere kız yok.Benim şahsi düşüncem okulda kız öğrencilerin de bulunması.Çünkü okulda erkek öğretmenlere göre sayıca daha fazla bayan öğretmen var. Bayan öğretmenlerin erkek öğrencilere sözü erkek öğretmene kıyasen daha düşük kalıyor. Bir diğer neden de erkek erkeğe ilişkiler pek iyi olmuyor. Kızlar bulunursa ilişkinin daha sağlam olacağını düşünüyorum.İlerde olur mu olur.
Kısacası siz değerli öğrenciler; Şüphe duymadan bu okulu tercih edebilir, ettirebilirsiniz.Gelecek size emanet.Başarılarınız daim olsun. Sevgiler.. :)

2019-05-22 16:35:55
BENZER OKULLAR
Yorum 56

İnegöl Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 25

Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 38

Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 3

Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 15

Uludağ Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 291.8932
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Sadece Erkek Pansiyonu Var
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Özlüce Rasim Özdenören Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz