Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Şırnak / Cizre

Hesapla
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
27
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 78.1092
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Şırnak ili Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "78.1092".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
78.1092
2022
77.3791
2021
76.5558
2020
68.0787
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılmıştır.

VİZYON : Biz Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi olarak ;bilim ve teknolojinin farkında olan , değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden , en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip , dünyanın her yerine bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON : Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki ve teknik eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak.

Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Kuştepe köyü Cizre çevre yolu üzeri okullar bölgesi No 10/10

Tel: 0486 616 10 88

Fax: 0

web: http://czremehmetakfersoyanadolul.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile ilgili 27 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.


Okul un yurdu var mi

2022-06-30 09:42:35

Okul son 2-3 yıldır muhteşemdi.Okulu okul yapan da Nurcan hoca ve Hıdır hoca oldu.İkiside çok disiplinliydi ama üzülerek söylüorumki ikisi birden gitti okuldan.onlarsız okulın ne anlamı varki.disiplin diye bişey kalmaz onlar yoksa.kuştepe kavgalarını bitiren onlar.sabahın köründe caddeye çıkarlardı kimse kavga etmesin die.şimdi kim çıkacak o caddeye.topuk sesinden korkardık nurcan hocanın.bağırmasına bile gerek kalmazdı.asayiş ber kemal derlerdi diger okullar ona.bizse okulca radar derdik kendisine.hıdır hoca hababam sınıfındaki mahmut hocaydı.baba gibi babaydı.nurcan hoca annemiz gibiydi.öğretmenlerimizdende giden yoktur inşallah.çok özledim okulumu çok.virüsten vedalaşamadık bile.okullar açılsın artık ama nurcan hocayla hıdır hoca geri gelsin noluuuuuurr.biz kimin odasına gidicez şimdi doping almaya.kim bizi fırçalıcak,kim bizi dinlicek,kim bize akıl vercek kim bize tiyatro yaptırcak kim motive etçek.hıdır hocam nurcan hocam nolur biriniz bari geri gelin.sizsiz okul yine çiftliğe döncek.sizi çok seviorum.öğretmenlerimide çok seviorum.Not:başınızın belası ambalaj hatası🥳

2020-08-15 04:02:06

OKUL MUKEMMEL BİR OKUL.OKULU MÜKEMMEL YAPAN NURCAN HOCADIR SÜREKLİ OKULA ERKEN GELİR GEÇ ÇIKAR EVE İŞ GÖTÜRÜR KARINCA GİBİDİR.SERT GİBİ DURUR AMA ÇOK VİCDANLI PAMUK KALPLİDİR.HIDIR HOCA DA MÜKEMMEL İDEALİST BABA GİBİ SAĞLAM DİK DURMAYI O ÖĞRETİYOR BİZE.OKUL YÖNETİCİLERİ MUHTEŞEM (MAŞAALLAH) OLDUĞU İÇİN OKULU KOŞARAK GELİYORUM.İYİ Kİ VARSIN GÜZEL OKULUM VE ÖĞRETMENLERİM.GELECEĞİN MİLLİ EĞİTİM BAKANI NURCAN EYİPOĞLU OLSUN..;)

2019-09-25 09:29:15

Okul oldukça disiplinli.müdür yardımcısı nurcan hoca bütün okulu evirip çeviriyo.sert görüntüsünün altında pamuk gibi bir kalbi olduğunu disiplin kuruluna çağrıldığımda öğrendim.ne yapıyosa hep bizim iyiliğimiz için.onu çok seviyorum.çünkü bu okulun en çok çalışan öğretmeni o.kadının 1 dakka durduğunu görmedim.odası hep dolu.herkesin işini halletmeye çalışıyo.bir de ingikizce anlatıyo ki hayatımda böyle güzel ders anlatan öğretmene rastlamadım.hayatımı değiştiren hocam bu yorumumu belki bir gün görürsünüz.sizi çok seviyorum.

2019-09-14 16:49:36
Reklam

okul küçük ve öğretmenleri sürekli değişiyor

2019-06-02 15:08:14

öğretmenleri iki de bir değişmese güzel okul daa

2019-06-01 20:20:30

gelişmekte olan okul piramidi diyelim 🤣🤣

2019-05-17 15:52:10

bugün çok mutsuzum çünkü Mehmet Hıdır hoca tedavisi için okulumuzdan ayrıldı. şuanda ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum gerçekten de 😥😥 HIDIR HOCA EĞER BU YORUMUMA DENK GELİRSEN NE MUTLU BANA İNAN SENİ BABAMLA EŞDEĞER GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ SEN BAM BAŞKASIN ALLAH SANA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH EN EN KISA SÜREDE ARAMIZA GERİ DÖNERSİN OKULUN TADI TUZU YOK SEN OLMAYINCA VE UNUTMA HER ZAMAN KALBİMİZDESİN 💖💖💖

2019-04-12 20:03:56

müdürüme hastalığından dolayı geçmiş olsunlarımı yolluyorum 💗💗💗 kişisel olarak konuşmaya utanıyorum.inşallah sağlığınıza tekrardan kavuşursunuz hocam sizi çook seviyoruz ve her zaman kalbimizdesiniz unutmayın olur mu :)

2019-02-28 22:37:40
BENZER OKULLAR
Yorum 4

İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Şehri Nuh Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Cizre Merkez Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Silopi Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kaç puan 2024 78.1092
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://czremehmetakfersoyanadolul.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Cizre Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız