Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Şişli

Hesapla
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
47
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavlı
Taban Puanı 205.0801
Yüzdelik Dilim (Tahmini)
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu?
Yorum Ekle/Oku LGS Puanı Hesapla
Bu Lise Bir Proje Okuludur.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa LGS Puanı ile öğrenci alacak. (*) Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı 205.0801 tahmini yüzdelik dilimi .

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Yıl Taban Puanı Yüzdelik Dilimi
2023 205.0801 -
2022 173.5712 99.27
2021 180.6158 97.71
2020 309.9691 33.16
2019 325.0414 34.98
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilim bilgisidir.
İlk yerleştirme verileridir.
Son 5 Yıllık Kontenjan Bilgisi
2024
0
2023
44
2022
60
2021
90
2020
120
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde "Fen ve Sosyal Bilimler Programı" uygulanmaktadır.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 47 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

OKUL BAŞARI PUANI KAÇ?? BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN

2022-04-26 06:07:55

Tercih ettiğimize bin pişman olduk. Okulu arıyoruz bir Allah´ın kulu tlf bakmıyor. Okulun tlf bozuk diyorlar. Yahu okulun tlf hep mi bozuk olur. Geçen yıl proje bölümüne yerleşti kızım bir defa müdürü görmedik. Bir sefer online olarak veli toplantısı yapılmadı. Sınıf öğretmeni bir öğrenciyi görevlendirmiş ne velilerle ne de öğrencilerle bir sefer konuşmadı. Servisleri işleten beyefendi iki haftadır müdürü arıyorum telefonlarımi açmıyor. Okula gittim yeni kayıt olanların listesini almak için ilgilenmediler. Son gün bende başka okulla anlastım dedi. Yani şu anda servis yok. Kızımın bu okulda ziyan olmaması için başka bir proje okuluna nakil aldırdık. Benimle beraber bildiğimiz iki üç kişi daha var daha da gerisini bilmiyoruz. Kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Çocuklarınızı ziyan etmeyin

2021-09-13 17:23:09

Ne kadar ilk başta sevmeyerek istemeyerek gelsemde okula çok kısa sürede adapte olunan bir okul ortamı sıcak insanları samimi ve içten eğlenceli yerinde bir okul öğretemenler ailenizden biri gibi kadrodakiler dahil hepsi çok iyiler eğer imam-hatip ön yargısı olan yani normal lise okumak isteyip burayı istemeyenler varsa ön yargıları kıran bir okul okulumu çok seviyorum ve yeni mezun olarakta tekrar liseyi okumak bile isterdim ☺️

2021-07-16 08:11:07

Okuldan 2020 senesinde mezun oldum.Son senemizi okulda geçiremedik karantinadan dolayı bu beni şahsen kötü etkiledi
Okula gelecek olursam az öğrenci sayısı sınıflar büyük havadar bahçesi güzel rahat bi okul açıkçası çok sıkı olduğunu düşünmüyorum öğretmenler iyi cana yakınlar

2021-05-02 01:27:40
Reklam

neden kötü yorum yazmışlar anlamadım bende bu okulun öğrencisiyim ve öğretmenlerimiz gayet kaliteli yaklaşımınız nasılsa o şekilde size davranılır öğrenciler kendi halinde sataşmazsanız bişey yapmazlar temizlik konusu biraz sıkıntılı sınıf mevcudları iyi puana göre gayet iyi bir okul tavsiye ederim etkinlik geçen yıl daha fazlaydı bu sene azalttılar bilginize tübitak projeleri yapıldı

2020-09-01 14:11:22

Açıkçası okulun yorumları şahane ama okula gelip okusanız bu ne ya yorumlara bak bide okula bak dersiniz ben okulun öğrencisiyim ama çok az okulu seven ve herşeyinden memnun öğrenci var okuldaki bazı hocalardan tutun öğrencilerine kadar hiç sevmeyen öğrenciler de var yalaka bi kişiliğiniz varsa bu okula gelin ve dereceyle mezun olursunuz ama gerçekten çalışkan ve başarılıysanız bu okula gelmenizi tavsiye etmem sizi puanımız yüksek bile olsa ders içiyle düşürürler okulun mescidi ve şadırvanı da güzel hakkınızda hayırlısı iyi günler

2020-08-31 12:36:20

Ben bu okulda okuyorum ve iyikde burayı yazmışım okul çok güzel hocaları harika okulumuz proje okulu bu sayede daha çok bilgi ediniyoruz hocaları çok kaliteli olmakla beraber çok sevecen ve cana yakındırlar sıkıntılarınızda size yardım ederler. Ve bu okuldan mezun olmuş (öyle okul değiştirmiş değil direk buradan mezun olup) fizik ve mimarlık alanında üniversite kazananlar oldu bu senede yeni gelecek olan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Gelecek olan öğrencilerin pişman olmayacağından eminim okula ulaşım çok kolay. Okuldan çok katı kıyafet kuralları var yanı forma zorunlu okul çok güzel öğrencilerin tamamını kız olması dahada güzel çok fazla Anı biriktirebilirsiniz.

2020-07-22 16:57:58

Ben bu liseye 2015/16 yılında girdim. 3. Senesinde koleje geçtim ve şuan hemşirelik okumaktayım. Bizim donemimizde çok gereksiz maket ödevleri veriliyordu( proje okul değildi o zamanlar). O yüzden başka okula gittim ve iyi ki gittim. Ama şuan okul nasıldır bilmiyorum disiplin açısından.

2020-07-20 12:36:21

merhaba öncelikle okulun 2021 mezunları olacak biri olarak okuldan yana çok şanslıyız alanlarında başarılıı öğretmenleri ve genç kadrosu ile öğrenci-öğretmen ilişkisinden ziyade daha çok abi-kardeş ya da abla-kardeş formatındalar.
ve şöyleki okulumuz proje okulu kapsamında olduğu için diğer imam hatiplerden farklıdır.şöyle ki misal herhangi projesiz bir imam hatipte kuran dersleri 4 ders iken bizim okulumuz da 11.sınıfta 2 ders olarak azalmaktadır azaltılan din derslerinin yerine matematik dersine ekliyorlar. okulumuzda ki bu projenin amacı öğrencinin yks sınav sürecinde daha fazla fen ve sosyal alanlarına ağırlık verip iyi bir alanda kendini gösterebilmesini sağlamaktır.

tabi ki bu yazdıklarımız sizlerin de emeklerine bağlıdır bir abla tavsiyesi olarak sınıfı geçmek için değil gerçekten öğrenmek için çalışırsanız her zorluğu başarıcağınızı ve hayallerinize ulaşacağınızı düşünüyorum.
şimdiden aramıza katılacak tüm kardeşlerime başaralıar dileriiimm...

2020-07-17 13:06:25
BENZER OKULLAR
Yorum 47

Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 11

Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 75

Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Çatalca Şehit Halil İbrahim Gürel Anadolu İmam Hatip Lisesi. Sınavla öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 205.0801
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç kişi alıyor? Son 5 yıllık kontenjan bilgisi yukarıda belirtildi.
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Evet. Sınavla öğrenci alan proje okuludur.
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Süleyman Şah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz