Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

İstanbul / Beylikdüzü

Hesapla
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
Ekle
Ekle
15
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 77.5687
Kontenjan Türü Kız
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul ili Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "77.5687".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
77.5687
2022
64.0028
2021
68.6465
2020
53.2286
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili olarak bilgi güncellemeye devam ediyoruz.

Sizde yorum alanımızda Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya bu okulla ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum alanımızda paylaşabilirsiniz.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin başarılarını, fiziki olanaklarını, OBP okul başarı puanı, öğretmen başarı durumunu, kıyafeti hakkında bilgiler paylaşarak bu okulu tercih edecek öğrencilere veya velilere yardımcı olabilirsiniz.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç ortalama ile öğrenci alıyor? Kaç puanla öğrenci alıyor? Bu okulda öğrenim gören öğrenciler aşağıdaki yorum alanımızda paylaşarak Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilere yardımcı olabilirler.

Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili 15 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Kapalı mı gezmek zorundayiz

2023-08-03 20:18:14

Bu okula gelmeyi planlıyorum ortamı nasıl güzelmi eğer gelirsem pişman olur muyum

2022-03-07 18:32:12

Yurt var mı

2021-11-08 15:10:50

Gerçekten çok kötü bir okul dersler çok ağır hocaların bazıları iyi ama bazıları çok sinirli okulun forması Gerçekten çok çirkin ve çok uzun okulda çok fazla disiplin var ve okula gelen herkes (Ben de dahil) okuldan gitmek istiyor ayrıca çok fazla yabancı uyruklu öğrenci var (arap,suri,yemenli,afgan,Afrika vs) okul da türk öğrencinin yabancılardan az olduğu kesin tuvaletleri çok küçük ve acayip derecede pis okul çok yorucu nedense bu okula gittiğim zaman üzerimden tir geçmiş gibi eve dönüyorum okulda öğrenciler din derslerinde özellikle Arapça dersinde çok zorlanıyor imam hatip seçmenizi asla önermiyorum Gerçekten çok zor 2 sene imam hatip okusanız saçlarınız beyazlar o derece okulda tek sevdiğim özellik benim evden yürüyerek 5dk da olması birde kızlarının çok kafa tipler olması onun dışında hiç bir iyi yani yok hatta müzik sınıfı var bodrum katta ve hamam böceği ölüleri ile dolu alt katta resim ve müzik sınıfı var ama böcekler ve rutubetten geçilmiyor

2021-11-07 23:46:18
Reklam

Nakil aldırmak istiyorum nasıl bir okul bilgi verebilir misiniz?

2021-05-25 18:56:20

Bu okula sınavlı girebilir miyiz?

2021-01-18 15:42:13

Okul hakkında hiç bir bilgim yok. 9. Sınıf olarak geleceğim. Mezunları hangi üniversiteye yerleşmiş bilmiyorum. Bu okuldan bir yere yerleşemessem özel bir üniversiteye gideceğim.

2020-08-19 17:12:25

Ben bu okuldan mezunum. Gerçekten çok iyi öğretmenler müdür yardımcısı ve müdürü var. Hepsini ayrı ayrı çok severim. Okulda gerçekten çok başarılı ve mesleğini severek yapan hocalarımız var. Az çok dini bilgisi olan bir öğrenci kendi çabalarıylayla güzel bir sekilde mezun olabilir. Saçma sapan ortamlar tabikide her okulda olduğu gibi burda oluyordu. Ama öncelikli olarak insan kendini doğru bir şekilde yetiştirirse cevreside o şekilde doğru gelişir. Bu okuldan mezun olduğum için çok mutluyum iyikide bu okulda okumuşum diyorum. Şimdiden öğrencilere başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲

2020-07-21 21:51:35

Okul iyi eğitim veriyor mu

2018-07-27 19:49:52
BENZER OKULLAR
Yorum 17

Fatma Talip Kahraman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 7

Prof.dr. Necmettin Erbakan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 9

Medine Tayfur Sökmen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kaç puan 2024 77.5687
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz