Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İzmir / Gaziemir

Hesapla
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
13
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 76.7199
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İzmir ili Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "76.7199".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
76.7199
2022
64.6393
2021
59.7056
2020
56.3255
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulumuz 1995 /1996 eğitim ve öğretim yılında Gaziemir Kız Meslek Lisesi olarak açılmıştır. 2003/ 2004 eğitim ve öğretimyılında Gaziemir İMKB Meslek Lisesine, 2006/2007 eğitim ve öğretim yılında da Gaziemir İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesine dönüştürülmüştür.

Okulumuz bünyesinde Meslek Lisesi, Kız Teknik Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi programlarıyla birlikte Uygulama Sınıfı bulunmakta, Tam gün Tam yıl kapsamında Açık Meslek Lisesi öğrencilerine yüz yüze eğitim verilmekte, ayrıca meslek kursları da açılmaktadır. 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 5 Müdür Yardımcısı, 56 Genel Kültür Öğretmeni, 30 Atölye Meslek Dersi Öğretmeni, 3 Rehber Öğretmen,1 Memur ile 1398 öğrenciye eğitim ve öğretim verilmektedir. Okulumuzda 29 derslik, 7 atölye, 1 Bilgisayar laboratuarı, 1 spor salonu, 7 idareci odası ve 1 konferans salonu bulunmaktadır.

ALANLARIMIZ
  1. Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Saç Bakımı Dalı
  2. Müzik Aletleri Yapımı Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Mızraplı Batı Müziği Enstrumanları Yapımı Dalı
  3. Müzik Aletleri Yapımı Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Mızraplı Sanat Müziği Enstrumanları Yapımı Dalı
  4. Müzik Aletleri Yapımı Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Yaylı Enstrüman Yapımı Dalı
  5. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Hosteslik Dalı
  6. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Mutfak Dalı
  7. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Pastacılık Dalı
  8. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Servis Dalı
  9. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Erken Çocukluk Eğitimi Dalı
  10. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı (Y.Dil:İngilizce) / Özel Eğitim Dalı
Vizyon Mesleki eğitim alnında çağın gereklerine uygun, nitelikli insan gücü yetiştirmede öncü kurum olmak.

Misyon Mesleki eğitim alanında çağın gereklerine uygun nitelikli iş gücü ve özgüvenli, toplumsal değerlere bağlı, girişimci, öğrencilerini hayata, üst öğrenime hazırlayan yenilikçi eğitim kadromuzla varız.

Başarılar 12. Okulun dış çevre (MEB, belediye, AB, TÜBİTAK, MEM) tarafından düzenlenen faaliyet ve projelere ( eğitime %100 destek, bilgisayarlı eğitime destek, sınıfını donat adını yaşat, AB projeleri, bilim yarışmaları, şiir kompozisyon resim yarışmaları vs ) katılma ve bu projelerden yararlanma durumu İl ve ilçede Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Solo Ses Yarışması, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü, 18 Mart Çanakkale Zaferi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, Turizm haftası, Engelliler Haftası,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şiir Yorumlama, Şiir-Kompozisyon yazma, afiş ve resim yarışmalarında 14 öğrenci ödül almışlardır.7 öğrenci atletizm ve okulda düzenlenen masa tenisi turnuvasında ödül almışlardır.

Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Sevgi Mahallesi 80 Sokak No 21 Gaziemir/İZMİR

Tel: 02322741125

Fax: 0232241541

web: http://gaziemirimkbml.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 13 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Tasarım hayla var mı

2023-07-14 22:18:08

Ortalama toplamim 74 bu okula gire bilirmiyim grafik tasarım varmi ayrıca
Lgs de 193

2023-07-06 17:27:47

Hosteslik bölümü var mı

2023-07-05 22:49:56

ben bu okula gidicem çoooook güzel zaten meslek liseleri güzel başarısız öğrencilerden dolayı kötü biliniyorrrr

2023-06-23 20:56:50
Reklam

Hosteslik alanı kaldırıldığı

2022-10-07 19:41:09

Ulaşım için Okulun servisi var mı

2022-07-25 19:40:49

Yiyecek içecek hizmetleri alanında yemek yaparakmi okuyoruz nasıl oluyor ?

2022-06-10 14:36:28

Gastronomi/aşçılık bölümü var mı bu okulda?

2022-05-04 14:43:00

ben orda yeni öğrenci olcam ama duyduğuma göre güzel okulmuş

2021-07-26 14:17:36
BENZER OKULLAR
Yorum 4

Bergama 70. Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Bergama Yusuf Kemalettin Perin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Tire Ersan Kirazoğlu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 14

Buca Şerife Bacı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 1

Cemil Midilli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 76.7199
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://gaziemirimkbml.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Gaziemir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız