Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Konya / Meram

Hesapla
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
2
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 70.3546
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konya ili Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "70.3546".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
70.3546
2022
72.2185
2021
55.5520
2020
0.0000
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

Okulun ilk açılışı 1943´e rastlanmaktadır. Bu yıllarda 6 yıllık diğer okullar gibi İlkokul üzerine Eğitim Öğretim Yapılmakta idi.Anıt civarında bir evde 1943-1944 yılında Eğitim - Öğretime başlanmıştır.

ALANLARIMIZ

Vizyon 21. yüzyılda, eğitim alanında, sektöründeki okullar içerisinde aranan, tercih edilen marka bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak üzere, milli ve evrensel değerlere saygılı, sorumluluk üstlenebilen, hizmet sektöründe vasıflı, aranan, sektörün kalitesine öncülük eden, bilgiye kolayca ulaşıp onu kullanan, karar verme becerisi gelişmiş, kalifiye ara elemanı yetiştirmektir.

Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Pirebi Mah. Larende Cad. No3A Meram/KONYA

Tel: 0 332 322 83 35

Fax: 0 332 322 82 59

web: http://merammtal.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 2 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okul nakil sayfası ne zaman acilacak

2023-09-20 17:08:14

Boş kontenjan varmı

2018-08-12 03:57:34
BENZER OKULLAR
Yorum 0

İsmet İnönü Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Akşehir Şehit Öğretmen Gürkan Arıtürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Hadim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 2

Kozağaç Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 0

Çumra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 70.3546
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://merammtal.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız