Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstanbul / Güngören

Hesapla
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Ekle
Ekle
52
Yorum

Beğen

Yerleştirme Şekli Sınavsız
OBP Puanı (*) 73.6466
Kontenjan Türü Kız/Erkek
Okulun Pansiyonu Yok
Eğitim Süresi 4 Yıl
Yabancı Dili İngilizce
Devlet okulu mu?
Proje Okulu mu? Hayır
Yorum Ekle/Oku OBP Hesapla

Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul ili Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı devlet okuludur.

Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024-2025 eğitim öğretim yılı için 2024 LGS başvuru kılavuzunda bir değişiklik olmazsa sınavsız olarak öğrenci alacak.

(*) Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 2023 yerleştirme sonuçlarına göre sınavsız olarak yerleşen öğrenciye ait en küçük okul başarı puanı "73.6466".

Yerel Yerleştirme, okulların türü, okulların kontenjanı, ortaöğretim kayıt alanı ile öğrencilerin ikamet adresleri, okul başarı puanları ve devam-devamsızlık gibi kriterler göz önünde bulundurularak yapılan yerleştirme işlemidir.
Yerel Yerleştirmede tercihlerinden ilk 3 (üç) okulu Kayıt Alanından seçmek kaydıyla öğrenciler en fazla 5 (beş) okul tercihinde bulunabilirler. Yapılan tercihlerde; aynı okul türünden (Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi) en fazla 3 (üç) okul seçilebilir.
Ortaöğretim kayıt alanlarındaki okullara yerel yerleştirme işlemleri sırasıyla
  • Kayıt alanı,,
  • Okul Başarı Puanı (OBP) üstünlüğü
  • 8’inci sınıfta özürsüz devamsızlık yapılan gün sayısının azlığı kriterlerine göre yapılır.
Değerlendirmede eşitlik olması durumunda sırasıyla; 8’inci, 7’nci ve 6’ncı sınıflardaki Yılsonu Başarı Puanı (YBP) üstünlüğüne bakılarak yerleştirme yapılır.
Öğrenciler, ikamet adresine göre bulunduğu Kayıt Alanından okul tercih etmeleri durumunda, aynı okulu tercih eden Komşu Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir. Komşu Kayıt Alanındaki öğrenciler de Diğer Kayıt Alanındaki öğrencilerden öncelikli yerleştirilecektir.
Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin okullara kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.
2023
73.6466
2022
73.3855
2021
72.0951
2020
64.4379
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavsız yerleştirme öncelikleri doğrultusunda öğrenci alımı yapmaktadır.

Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi OBP puanı ile yani sınavsız olarak öğrenci almaktadır. Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kayıt alanı ve kontenjan bilgisini öğrenmek için buraya tıklayınız.

  • Bilişim Teknolojileri Alanı - Yazılım Geliştirme Dalı
  • Gazetecilik Alanı - Gazetecilik Dalı
  • Grafik ve Fotoğraf Alanı - Grafik Dalı
  • Halkla İlişkiler Alanı - Halkla İlişkiler Dalı
  • Muhasebe ve Finansman Alanı - Muhasebe Dalı
  • Radyo Televizyon Alanı - Radyo Televizyon Dalı

Hangi Alanı Seçmeliyim?

Alan Adı Puanı Dilimi Kontj.
Radyo Televizyon Alanı 73.6466 - -
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki sınavlı alanların puan ve yüzdelik dilim bilgisidir.
Okulumuz 14.09.1992 tarihinde Mahmutpaşa semtinde bulunan Mahmutpaşa Ortaokulu binasında Eğitim-Öğretime başlamıştır. Mahmutpaşa Ortaokulunun binası yapı tarzı ile İstanbul´daki üç okuldan birisidir. Kesintisiz 8 yıllık temel eğitim kanununa göre Mahmutpaşa Ortaokulunun Kadırga İlköğretim Okulu ile birleşmesiyle boşalan bina okulumuzun ilk yuvası olmuştur. Tarih kokan bir semtte öğretime başlayan okulumuzun binası Mahmutpaşa Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve İstanbul Anadolu Basın Yayın Meslek Lisesi´ne ev sahipliği yapmıştır.
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin üniversite başarı durumunlarını yıllara göre güncellemeya devam ediyoruz. Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin YKS başarı tablosu ile TYT başarı durumu hakkındaki bilgilere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.
Yıllara Göre Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi YKS Başarı Tablosu 2020 yılı ÖSYM üniversite öğrenci yerleştirme işlemleri sonuçlandı. Üniversiteye yerleşen toplam öğrenci oranımız % 47dir. 195 öğrencimizin 92si eğitimine yüksek öğretim programlarında devam edeceklerdir. Bu öğrencilerimizden 35i Lisans (4 yıllık), 57si Ön Lisans (2 yıllık) öğretim programlarını kazanmışlardır.

2019 yılı ÖSYM üniversite öğrenci yerleştirme işlemleri sonuçlandı. Üniversiteye yerleşen toplam öğrenci oranımız % 43tür. 183 öğrencimizin 79u eğitimine yüksek öğretim programlarında devam edeceklerdir. Bu öğrencilerimizden 30u Lisans (4 yıllık), 49u Ön Lisans (2 yıllık) öğretim programlarını kazanmışlardır.

Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne nakil almayı planlıyorsanız Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.10.11.12. sınıf boş kontenjan bilgisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nakil ve geçiş başvurusu, dönem bitiminin öncesindeki üç hafta ile e-Okul sisteminde dönem ve sınıf atlatma süresi hariç olmak üzere, yılsonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk iş gününden ekim ayının sonuna kadar ve ikinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık yapılır.

Nakil ve geçişler, haftalık yapıldığında her haftanın, aylık yapıldığında ise her ayın; ilk iş gününden başlayarak son iş gününden önce veli tarafından çalışma saatleri içerisinde öğrencinin öğrenim gördüğü okul müdürlüğüne dilekçe ile veya e-Devlet üzerinden yapılır. Daha Fazlası için buraya tıklayınız.

Adres: Abdurrahman Nafiz Gürman Mah. Sırpsındığı Sok. No 38 Güngören / İSTANBUL

Tel: 0212 556 55 95

Fax: 0212 506 83 83

web: http://tazaphan.meb.k12.tr

  • Bu okulda okuyor veya mezun musunuz?
  • Bu okulun velisi misiniz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili 52 yorum yapıldı. Bir yorum ekleyerek bu okulu tercih edecek veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz!.

Okulda telefon yasak mı saat kaç gibi alıyoruz okulda dar pantolon yasak deniliyor ama forma dar pantolon??
Siyah farklı bi pantolon giyebilir miyiz
Okulda makyaj ve saçı açık bırakmak yasak deniliyo doğru mu ‽ Saat kaç öle kaç arası olup bide okul ne zaman açılıyor

2023-09-04 11:44:50

Eğer puanınız yetiyorsa gidin. Meslek açısından özellikle gazetecilik bölümü size çok şey katacaktır. Okulun disiplinli olması kötü bir şey değil. Evet eskiden çok abartıydı ama şu anda o kadar disiplinli değil diye biliyorum ve bahsi geçen müdür yardımcısı şu anda bu okulda değil. Ben üniversiteye bile gitmeden kendime iş bulabildim. Eğer bu okulda bölüm derslerinize çalışır hocalarınızla iyi geçinirseniz size çok şey katar. Ben gazeteci olmak istediğim için bu okulu seçmiştim ki o zamanlar puanla alınıyordu ve benim senemde herkes çok yüksek puanla gelmişti, ben 397 alıp gelmiştim 420´yle bile gelen vardı. Şimdi ingilizce yeni medya okuyorum, bu alanda bir şeyler yapmak istiyorsanız bu okula gidin. Grafik tasarım ve RTV bölüm hocaları da çok iyi. Bilişim ve muhasebe hakkında net bir şey söyleyemem ama onlar da alanında iyi hocalar. Bölüm hocaları ve diğer hocalar cidden alanında iyiler.

2023-07-04 20:20:05

Ortamı Nasil

2023-06-19 17:13:07

Merhaba arkadaşlarım. Ben 2019 mezunlarından biriyim. Şu an üniversiteden mezun olmak üzereyim. Neden buraya geldiğimi belirtmek istiyorum. Lise zamanlarından aklıma takılan bazı durumlar var. Tuncay Azaphan benim dönemimde çok disiplin bir okuldu. Anladığım kadarıyla hala aynı. Hocaların bir kısmı hala okulda eğitim vermeye devam ediyorlar. Lisede disiplinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Saçınızı boyadığınız, salık gezdiğiniz, oje sürdüğünüz, makyaj yaptığınız, farklı renk hırka/pantolon giydiğiniz için disiplinsiz olmuyorsunuz. Her sabah müdür yardımcısı ve fizik hocası sırayla içeriye alıp kontrol yapıyordu. Uymayanları kenara çekiyordu. Ben hep uyduğum için bu kişilere ne yaptıklarını bilmiyorum ama sorumuluk bilinci böyle olmaz. Birkaç sene sonra üniversiteye giderken zaten bunları yapacaksınız ve hocalarınız size yetişkin gözüyle bakacak. Kimse size saçınızı bağlamadığınız için, derse geç kaldığınız için kızmayacak. Kendi bilinciyle hareket eden, belirli bir olgunluğa gelmiş öğrenci gözüyle bakacaklar. O nedenle ben bu lisedeki disiplin mevzusunu çok gereksiz buluyorum. Şu an okulda olan arkadaşlarıma tavsiyem ne onların istediğine uyun ne de kendi istediğinizi yapın. Aradaki dengeyi bozmayın. Bunların gereksiz olduğunu zaten göreceksiniz. Tecrübeli biri olarak bana dokunan bir şey daha bazı hocaların bizi seviyesiz olarak görmesi ve sürekli buna göre tavır sergilemesiydi. Pardon? Böyle bir tavır hiçbir yerde hiçbir şekilde hiçbir kimseye sergilenmez. İçimi döktüğüme göre olumlu taraflarına bakalım. Ben RTV bölümü öğrencisiydim. Hayat yolumu belirlememe bir nebze yardımcı oldu. Bu yardımı canım bölüm hocalarımdan aldım. Ve şu an bir üniversitede RTS ve Gazetecilik lisans bölümlerini okuyorum. Temel oluşturmamda bölüm hocalarım dediğim gibi yardımcı oldular. Alanda bilgisi ve tecrübesi olan kişiler. Gerçi giden ve yeni gelen hocalar olmuş. Yeni gelen hocaları bilmiyorum. Benim bahsettiğim ve hayatıma dokunan hocalarım Semra Kol, Aziz Akut, Şenol Kahraman idi. Üniversite zamanlarımda da çok şey değişti. Televizyon ve sinema alanı çok geniş. Hangi alt alanda gelişmem gerektiğini burada öğrendim, ona göre yolculuğumu devam ettiriyorum ama şöyle söyleyeyim beni ileride umarım iyi bir gazeteci olarak göreceksiniz. Bu kararı üniversitede aldım. Ama dediğim gibi esas temel oluşturmada yeterli bir okul. Tabii içindeki bölümler doğrultusunda hayatınıza devam edeceksiniz. Bizim sınıfın %25’i falan devam etmiştir alan içinde gelişmeye. Geri kalan arkadaşlarım başka bölümler için çabaladılar, yeri geldi birkaç sene mezuna kalıp başardılar. Eğer istediğiniz bölüm yoksa gelmeyin. Bir anadolu lisesini zorlayın, o okul size daha faydalı olacaktır. Üniversite sınavı için yetersiz bir okul. Ben ekstra dershaneye giderek orta sınıf bir vakıf üniversitesine anca girebildim. Ailem paralı okumamı kabul ettiği için ilk senemde girdim. Yoksa mezuna kala kala daha fazla çabalamam gerekecekti. Ve tüm bunlara rağmen şu an ortalamam yeterince yüksek ve iletişim alanın

2023-02-23 12:31:54
Reklam

Kısaca bu okulu size anlatıcam.
Kıyafete özenlikle bakıyorlar dar siyah pantolon kesinlikle yasak okul kıyafeti zorunlu kısaca. Müdür yardımcısı her sabah bekletip kıyafet, saç ve makyaj kontrolü yapıyor. Saçlar kesinlikle boyasız olucak, okul kıyafeti giyinmek zorunlu, takı takmak kesinlikle yasak, makyaj da yasak. Çok katı bir okul hiç tavsiye etmiyorum açıkçası. Telefon konusuna gelirsek telefon getirebilirsiniz ama hiç getirmeyin daha iyi çünkü sınıfta telefon dolabı var ve her saba o dala koyuyoruz zorunlu çünkü. Bazen aniden kontrol yapılıyor. Büdür yardımcısı çok katı:(
Edebiyat hocası Allah var ondan nefret ediyorum. Kısaca gelmeyin bu okula yok bölümü iyi bişey olmaz diyipte gelirseniz siz bilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmiyorum... sınıfları pis camlar leş gibi 2 yıldır okula gitmiyoruz ne temizlemişler ne bakım yapmışlar hele tuvaletler rezalettt. Böyle okul görmedim. Öğrencilere gelirsek her okulda olduğu gibi sigara içen var tabiki ama zorla içirmiyorlar yani. Onlar kendi halindeler siz kendinizle sorumlusunuz kısaca kendinizi bildikten sonra hiç bişey olmaz. Öğrenciler gayet iyi ama okul kötü. Öğretmenler kötü. Kısaca gelmeyin işte size yazık...

2021-09-22 18:43:36

Nakil aldırmak istiyorum fakat okulun ismi e devletten gösterilmiyor yardımcı olurmusunuz?

2021-09-19 23:52:51

Bu okuldaki bilişim alan kodunu bilen yazabilirmi

2021-09-18 14:25:08

bu liseye mecburen geldiyseniz ve üniversite sınavında okuldaki bölümlerin hiçbirinden devam etmeyecekseniz gerçekten tyt-ayt konusunda çok geri bir okul. tarih dersimize coğrafyacı girdiği dahi oldu. bölüm hocalarım şenol kahraman, aziz yakut ve semra kol dışında hiçbir hoca görevini tam anlamıyla yapamıyor. kimse kusura bakmasın. youtubeden ders dinleyerek 3. senemde güzel bir üniversite kazanabildim.

2021-09-09 02:40:36

Okula telefon getirmek yasakmı diye baktım bazılarında yasak bazılarında değil dedi anlamadım merak ettim okulda hangi bölümü seçsek büyünce bize kar olur hangi bölüm çoğunlukla seçiliyor öğretmenler hangi bölümde iyi davranıyo bir çok soru var aslında cevap gelirse devamını yazarım in şallah okul güzeldir ilk kez gidicem her kez güzel diyo ve son olarak hangi okul servisi hariç hangi toplu taşımaya gidiliyor biran önce cevaplarsanız çok sevinirim😁😁

2021-08-28 16:16:39
BENZER OKULLAR
Yorum 38

Toki Kayaşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 11

Sultan Selim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 36

Evliya Çelebi Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 11

Çavuşbaşı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Yorum 39

Tev Ezel Gülen Kıray Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sınavsız öğrenci alan bir lisedir.

Eğitimin İçinden...
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaç puan 2024 73.6466
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel mi? Hayır. Bu lise devlet okuludur.
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sınavla mı öğrenci alıyor? Hayır. Sınavsız OBP puanı ile öğrenci almaktadır.
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yatılı mı? Pansiyonu yok.
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde hazırlık var mı? Hayır. Eğitim süresi 4 yıldır.
Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yabancı dili hangisi? İngilizce
  • Bu okulda mı okuyorsunuz?
  • Bu okuldan mı mezun oldunuz?
  • Bu okulun velisi misinz?
  • Bu okulda öğretmen veya yönetici misiniz?

O halde Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili bir iceleme (yorum) ekleyerek bu okulu tercih etmeyi düşünen veli ve öğrencilere yardımcı olabilirsiniz

Kaynaklar:Bu sayfada yer alan Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarı durumu ve istatistiki bilgileri de dahil olmak üzere tanıtım bölümünde kullanılan tüm bilgiler, okulun resmi web sitesi (http://tazaphan.meb.k12.tr), MEB (www.meb.gov.tr) ve kullanıcıların iletişim kanallarımız üzerinden gönderdikleri bilgilerden derlenmiştir.

İçeriğe eklemeye çalıştıklarımız: Bu sayfamızda Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı ve yüzdelik dilimi yer almaktadır. Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yorumları okuyabilir, Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarıları, formalarını, pansiyon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi taban puanı 2024

Kişisel verilerin korunması açısından şehven paylaşılmış olan içeriklerin kaldırılması için lütfen bize sorubak2013@yahoo.com.tr adresimizden bildiriniz. İlgili içerik en kısa sürede kaldırılacak veya düzeltilecektir. Sorubak.Com ile iletişim için tıklayınız