Bornova Anadolu Lisesi Kariyer Günleri

Bornova Anadolu Lisesi Kariyer Günleri

69 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve bu geçmişte pek çok başarıya imza atan Bornova Anadolu Lisesi dopdolu bir kariyer zirvesine ev sahipliği yaptı. Öğrencilerinin akademik başarısının yanında, kariyer planlamasını 21. Yüzyıl yeterliliklerinin farkında, bilgi beceri ve donanımını buna uygun tasarlamış, topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerindeki rolün farkında olarak Bornova Anadolu Lisesi Kariyer Günleri 1 – 7 Nisan tarihlerinde gerçekleşti.

Üniversite Fuarı ülkemizin seçkin 22 üniversitesinin katılımıyla öğrencilerle buluşurken, üniversite tanıtımlarının yanında, öğrencilere yönelik üniversite öğretim üyelerinin katılımıyla; "Kariyer, meslek seçimi, doğru üniversite seçimi ve geleceğin meslekleri" temalı konferanslarla devam etti.

Aynı zamanda Bornova Anadolu Lisesi öğrencileri daha önceki yıllarda kendi oturdukları sıralarda oturan ve Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olan, kariyerinin zirvesindeki 75 değerli meslek uzmanından meslekleri hakkında bilgi edindikleri grup rehberliği etkinliklerine katıldılar. Bu etkinlikler tüm öğrencilerin katılımıyla coşkulu bir kariyer zirvesi yarattı.

Kaynak: Bornova Anadolu Lisesi