Sor

Aşağıdakilerden hangisi bilimsel araştırma basamaklarının ilk adımıdır?

welejl25 04.01.2023 / 16:48
Soru
Aşağıdakilerden hangisi bilimsel araştırma basamaklarının ilk adımıdır?
Eklenen Cevaplar
  rngmvt68 07.01.2023 / 07:07 
#1
Araştırma konusunun belirlenmesi

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
2x2=?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Ülkemiz sağlık hizmetleri alanında dünyada sayılı ülkelerden biri olarak yerini almıştır. Bugün tedavi görmek üzere yurt dışından ülkemize gelen pek çok hastaya hizmet verilmektedir. Yurt dışındaki hastalar tarafından Türkiye'nin tercih edilmesinde uzman doktorların kalitesi önemli bir yere sahiptir. Yurt dışından gelen hastaların başta saç ekimi olmak üzere plastik cerrahi, diş tedavisi, kanser ve organ nakli gibi pek çok farklı alanda hizmet aldıkları görülmektedir.Buna göre sağlık alanında yetişen nitelikli insan gücünün Türkiye'ye sağladığı katkıları yazınız.
Aziz, bakkaldan aldığı ürünün fişini incelediğinde verdiği paranın bir kısmının vergi olduğunu fark eder. Babası Mehmet Bey'e neden vergi vermek zorunda olduklarını sorar.Mehmet Bey'in bu soruya nasıl cevap vermesi gerektiğini yazınız.
Petrol, kömür gibi yenilenemeyen enerji kaynaklarının bilinçsizce, çok hızlı şekilde tüketilmesinin canlı yaşamına etkilerini bir örnekle açıklayınız.
Eren, tarlasında yetiştirdiği pamuğu fabrikasında ipliğe dönüştürmüş ve bu iplikleri yurt dışına ihraç etmiştir.Buna göre Eren hangi ekonomik faaliyetlerde bulunmuştur?
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)Proje Takımı'ndan Dünya Şampiyonluğu ABD'de düzenlenen ve dünyanın en prestijli insansız hava aracı yarışmasına katılan İTÜ Proje Takımı, 72 takım arasından birinci oldu.Bu öğrenciler, yaptıkları insansız hava aracını yasal olarak tescil ettirmek amacıyla ne yapmalıdırlar? Yazınız.

Son Eklenen Testler