Sor

İhrama girmekSay yapmakVakfe yapmakKurban kesmekŞeytan taşlamakYukarıda verilen hacla ilgili ib

xwfhko 12.06.2023 / 14:29
Soru
  • İhrama girmek
  • Say yapmak
  • Vakfe yapmak
  • Kurban kesmek
  • Şeytan taşlamak
Yukarıda verilen hacla ilgili ibadetlerden hangileri Mina' da yapılır?
Eklenen Cevaplar
  tgadih6 07.07.2023 / 23:24 
#1
Şeytan taşlamak, kurban kesmek

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
9-4=?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdaki bilgilerden doğru olanların başına D, yanlış olanların başına Y yazınız. (...) Hz. İsmail (a.s.), Hz. Musa Peygamber'in (a.s.) oğludur.(...) Kâbe'yi tavaf görevine Hacerülesved'in hizasından başlanır.(...) Umre farz, hac ise sünnettir.(...) Bir yılda sadece bir kez umre yapılabilir.
Aşağıdaki bilgilerden doğru olanların başına D, yanlış olanların başına Y yazınız.(.....) Hac, sadece Peygamberimize (s.a.v.) ve ümmetine farz kılınmış bir ibadettir.(.....) Kâbe, Peygamber Efendimiz (s.a.v.) tarafından inşa edilmiş bir ibadethanedir.(.....) Hac, yılda sadece bir kez ve belli zaman diliminde yapılır.(.....) Kâbe'nin etrafında bir kez dönmeye şavt adı verilir.
Hac zamanının dışında, ihramlı olarak Kâbe'yi tavaf edip Safa ile Merve arasında sa'y yaptıktan sonra tıraş olmak suretiyle ihramdan çıkarak yapılan ibadete ...denir.Cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?
Hacca ve umreye giden insanların, Mekke yakınlarında ihrama girdiği yerlere ... denir.Cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?
Gücü yeten ve imkânı olan Müslümanların, zilhicce ayında ihram giyerek, Arafat'ta vakfe yaparak ve Kâbe'yi tavaf ederek yaptıkları farz ibadete ... denir.Cümlede boş bırakılan yere aşağıdakilerden hangisi gelmelidir?

Son Eklenen Testler