Sor

Aşağıdakilerden hangisi eğitsel kulüp çalışmalarının yararlarından değildir?

kglboe6 11.04.2023 / 07:52
Soru
Aşağıdakilerden hangisi eğitsel kulüp çalışmalarının yararlarından değildir?
Eklenen Cevaplar
  vpgwmj95 12.04.2023 / 16:54 
#1
Başkalarının ihtiyaçlarını görmezlikten gelmeyi öğreniriz.

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
2x2=?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdakilerden hangisi sosyal yardımlaşma amacı ile kurulmuştur?
İstiklal Marşı'mız ile ilgili verilen dizelerden hangisi milletimizin bağımsızlığa verdiği önemi doğrudan vurgular?
Atatürk, Nutuk'ta bağımsızlıkla ilgili aşağıdaki sözü söylemiştir:Ne kadar zengin ve refah içinde yaşarsa yaşasın, bağımsızlıktan yoksun bir ulus uygar insanlık karşısında uşak olmaktan öteye gidemez.Atatürk'ün bu sözü ile aşağıdaki sözlerinden hangisi anlamca aynıdır?
Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin bazı maddeleri:* Her çocuk, eğitim hakkına sahiptir.* Her çocuk, yaşama hakkına sahiptir.* Her çocuk; sağlık, bakım ve eğitim imkânlarından yararlanma hakkına sahiptir.* Her çocuk; isteklerini ve düşüncelerini seçtiği bir yolla özgürce açıklama hakkına sahiptir.* Her çocuk; dinlenme, boş zaman değerlendirme, oyun oynama, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılma hakkına sahiptir.Verilen maddelerde geçen her çocuk ifadesi ile ilgili aşağıdakilerden hangisi söylenebilir?
Çocuk Hakları Sözleşmesi, 20 Kasım 1989'da Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 142 ülke tarafından imzalanarak 1990'da yürürlüğe girmiştir. Her yıl 20 Kasım günü bütün ülkelerde Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlanır.Verilen bilgilerden hangisine ulaşılabilir?

Son Eklenen Testler