Sor

Dinimize göre en güzel selam verme ifadesi aşağıdakilerden hangisidir?

kwrhkn5 25.04.2023 / 08:01
Soru
Dinimize göre en güzel selam verme ifadesi aşağıdakilerden hangisidir?
Eklenen Cevaplar
  huapju 03.05.2023 / 22:50 
#1
Selamün Aleyküm

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
Dünyanın uydusu hangisidir?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Hz. Muhammed (sav) her konuda olduğu gibi bir dede olarak da insanlara örnek olacak davranışlar sergilemiştir. Hz. Muhammed'in (sav), torunları ile nasıl zaman geçirdiğini anlatan bir örnek yazınız.
Tevhid inancı Tahiyyat duasında nasıl ifade edilmiştir? Bu ifadenin anlamını yazınız.
Yürüyüşünde ölçülü ol ve konuşurken sesini yükseltme.... (Lokmân suresi, 19. ayet) Hz. Lokman'ın bu öğüdüne uyan bir kişiden beklenen davranışları yazınız.
Her kim Allah'a ve ahiret gününe iman ediyorsa ya hayır söylesin ya da sussun. Bu hadisi konuşma adabı çerçevesinde açıklayınız.
Yusuf arkadaşlarıyla Teknofest'e gitmek için evden çıktı. Otobüse yetişmek için koşarken bir adama çarptı. Adam sinirli bir şekilde tam ona bir şeyler söyleyecekken Yusuf ondan özür diledi. Bunun üzerine adam önemli olmadığını ifade etti. Nihayet Yusuf otobüse bindiğinde şoföre Günaydın! diyerek bilet parasını uzattı. Şoför de ona tebessüm ederek Günaydın! dedi. O anda Yusuf'un telefonu çaldı. Arayan arkadaşıydı. Yusuf; arkadaşına şu an konuşmak için uygun olmadığını, inince kendisini arayacağını ifade ederek telefonu kapattı. Bu metinde Yusuf'un hangi nezaket kurallarını nasıl uyguladığını yazınız.Nezaket KuralıYusuf'un Uygulama Şekli

Son Eklenen Testler