Sor

Aşağıdakilerden hangisi bilinçli bir tüketicinin yapması gereken bir davranış değildir?

vlyrww017 30.01.2023 / 01:26
Soru
Aşağıdakilerden hangisi bilinçli bir tüketicinin yapması gereken bir davranış değildir?
Eklenen Cevaplar
  rxtmvb298 31.01.2023 / 22:41 
#1
Ambalajı yırtık ürünleri satın alır.

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
6x0
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Sıla'nın yaşadığı şehir her mevsim yağış aldığından orman varlığı bakımından zengindir. Ormancılık şehirde önemli bir ekonomik faaliyet alanıdır.Sıla'nın yaşadığı şehirde yapılan ekonomik faaliyete bağlı olarak gelişen mesleklere üç örnek yazınız
Ali; doğal ve tarihî zenginlikleri bulunan, verimli topraklara ve elverişli iklime sahip, sulama imkânları olan, büyük bir ova üzerinde kurulmuş ve ulaşım olanakları gelişmiş bir kentte yaşamaktadır.Metne göre Ali'nin yaşadığı şehirde hangi ekonomik faaliyetlerin gelişmesi beklenir?
Hümeyra, bilim insanlarının insanlığa yaptığı katkılarıyla ilgili bir araştırma ödevi hazırlamak için kütüphaneye gitti. Yararlandığı kaynaklardan aldığı bilgileri düzenleyerek bir metin oluşturdu. Araştırma ödevine yararlandığı kaynakların yazarını, kaynakların adını, yayınevini, basıldığı yer ve basım tarihini belirtme gereği duymadı.Buna göre Hümeyra yaptığı araştırma ödevinde bilimsel etiğe uygun davranmış mıdır? Nedenini açıklayınız.
5. sınıf öğrencisi Özkan arkadaşlarıyla kartopu oynamaya çıktı. Akşam saatlerinde boğazı ağrıyan Özkan, bilgisayarından Boğaz ağrısına ne iyi gelir? sorusunun cevabını aramak için rastgele bir forum sayfasına girdi ve rastgele biriyle yazışmaya başladı. Ona cevap yazan kişi grip olduğunu ve ilaç kullanırsa ağrısının geçeceğini söyledi. İlacın adını öğrenen Özkan babaannesinin ilaç kutusunu açtı ve içinden ilacı alıp kullanmaya başladı. Fakat kullandığı ilaçtan herhangi bir fayda görmediği gibi boğaz ağrısı daha da arttı.Buna göre Özkan'ın sanal ortamı kullanırken yaptığı hataları yazınız.
Aşağıda bir anneyle oğlu arasındaki konuşmaya yer verilmiştir:Annesi: Oğlum, hadi gel yemek yiyeceğiz, sofrayı hazırlarken bana yardım et.Ahmet: Anne oyuna girdim. Şimdi çıkarsam ban yerim.Annesi: Nasıl bir yiyecek ki o? Hem karnını doyuracak mı? Mis gibi kuru fasulye ve pilav yaptım.Ahmet: Anne sen de hiçbir şey bilmiyorsun. Yiyecek değil o, oyuna girdikten sonra oyundan çıkarsam bir süre yasak getiriyorlar ve o süre boyunca oyuna giremiyorum.Annesi: Peki, ne zaman yemek yiyeceksin?Ahmet: Oyun bittikten sonra.Annesi: Ne kadar sürer oyun?Ahmet: Üç belki de dört saat....Bu konuşmadan hareketle teknoloji kullanımının aile içi ilişkiler üzerindeki etkileri ile ilgili neler söylenebilir? Açıklayınız.

Son Eklenen Testler