Sor

Edebȋ mektupla ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?

jtkvau4 28.01.2023 / 10:28
Soru
Edebȋ mektupla ilgili aşağıdakilerden hangisi yanlıştır?
Eklenen Cevaplar
  udfckz 03.02.2023 / 02:43 
#1
Dil ve anlatım açısından sanat değeri yoktur.

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
A-B-C-Ç-D-?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdaki eserlerden hangisi biyografi türünde değildir?
Kötü yazarların alkışlandığı yerde ne yapılır? Susulmaz! Yazmak gerekir ancak yazılan gerçekten iyi olmalıdır. İyi yazarların yolu yaşamak, çalışmak, anlamak, öğrenmek, bilmek, özlemek ve sevmektir. Gerçekten iyi yazılar okurları er geç kötülerin elinden kurtarır.Bu metin aşağıdakilerden hangisine örnek gösterilebilir?
I. Kişinin kendi eleştirisini yaptığı eserlere otokritik denir.II. Eleştirilerde giriş, gelişme ve sonuç bölümleri bulunmaz.III. Eleştiride amaç eserin gerçek değerinin belirlenmesidir.IV. Eleştirilerde konu sınırlaması vardır.Yukarıdaki numaralanmış bilgilerden hangileri yanlıştır?
Eleştirmenin amacı bir eseri yalın bir anlatımla tanıtıp yargılamak; dil ve anlatım yönünden incelemek, çevre ve tarih içindeki yer ve durumunu, önemini, değerini ve etkisini belirt- mektir. Eleştirmen; genç sanatçılara yön verici, ışık tutucu, onları daha iyilerini vermeye sevk edici, okuyucu ile yazar arasında bağ kurucu görevini de benimsemiş olmalıdır. Eleştirmen, eleştirisini yaparken sanatçının eserini yeni baştan yaşar ve özellikle yazarın, amacı ile eserdeki başarısını araştırır.Bu parçada eleştirmenlerle ilgili aşağıdakilerin hangisine değinilmemiştir?
Fıkrayla ilgili aşağıdaki cümlelerin hangisinde bilgi yanlışı vardır?

Son Eklenen Testler