Sor

Aşağıda verilen hayvanlardan hangisinin nesli ülkemizde tükenmiştir?

uzmkxm481 15.10.2023 / 18:57
Soru
Aşağıda verilen hayvanlardan hangisinin nesli ülkemizde tükenmiştir?
Eklenen Cevaplar
  pxwgig 04.11.2023 / 05:48 
#1
Asya fili

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
8-1=? işleminin sonucu kaçtır?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıda verilen bitki çeşitlerinden hangisinin ülkemizde nesli tehlike altında değildir?
Toprak yapısı bozulmadan mevcut komünite yapısının bozulmasına ikincil süksesyon denir.Buna göre,I. aşırı otlatma,II. yangın,III. kuraklıkverilen durumlardan hangileri ikincil süksesyona sebep olabilir?
Hayvansal parazitler iç ve dış parazit olmak üzere iki gruba ayrılır.Buna göre,I. İç parazitler konak canlının vücudu içinde, dış parazitler konak canlının vücudu dışında yaşarlar.II. Dış parazitlerin sindirim sistemleri gelişmediğinden konağın sindirilmiş besinlerini kullanırlar.III. İç parazitlerin hareket, duyu, sinir sistemleri basit ama üreme sistemleri gelişmiştir.ifadelerinden hangileri doğrudur?
Popülasyonun yaşadığı çevrede sürekli büyümesine engel olan her türlü canlı (biyotik) ve cansız (abiyotik) faktörler çevre direnci olarak adlandırılır.Buna göre aşağıda verilen çevre direncini oluşturan faktörlerden hangisi abiyotik bir faktördür?
Bir popülasyonda herhangi bir karakterle ilgili tüm genlerin toplam frekansı birdir.Buna göre bir insan popülasyondaki kan gruplarını belirleyen B geninin frekansı 0,4; 0 geninin frekansı 0,1 ise A geninin frekansı kaçtır?

Son Eklenen Testler