Sor

- Olumlu tutum geliştirmek için hangi duygularımızı öne çıkartmalıyız?- Dikkat nereye giderse y

rxtfin969 29.03.2023 / 08:46
Soru

- Olumlu tutum geliştirmek için hangi duygularımızı öne çıkartmalıyız?
- Dikkat nereye giderse yaşam o yönde ilerler. Güvensizlik, korku, öfke, bencillik gibi duygularla hayatımızı yönetmek istemeyiz değil mi? Bizi güçlendirecek duygulara ihtiyacımız var.
Bu parça aşağıdakilerin hangisine örnektir?
Eklenen Cevaplar
  mhmagv190 04.04.2023 / 13:50 
#1
Mülakata

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
2+2+8
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde kara sözcüğünün yerine siyah sözcüğünü kullanmak uygun olmaz?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinin sonuna nokta ( . ) getirilemez?
Ankara Kahramankazan'daki taş ke- silen gelin efsanesini araştırmak için yöreye gittim. Yörenin ihtiyarlarıyla konuştum. Kayalık alanda video çekimi yapıp fotoğraf çektim. Bu ilginç olayı gazetede 3 yazı dizisi hâlinde yayımlamayı düşünüyorum.Bu araştırmacının yayımlayacağı yazı dizisinin türü aşağıdakilerden hangisi olur?
12. sınıf öğrencisi Seçkin, gerçekleştirdiği mülakatta şunlara dikkat etmiştir:I. Mülakat yapacağı kişiden randevu almıştır.II. Alınan cevaplara kendi yorumunu da katmıştır.III. Konuşulan konuyla alakasız sorulara da yer vermiştir.IV. Açık ve net sorular sormuştur.Bu mülakatta Seçkin, numaralanmış uygulamaların hangilerinde yanlışlık yapmıştır?
Tanrı gibi gökte olmuş Türk BilgeKağanı! Bu zamanda oturdum. Sözümü tamamıyla işit! Bilhassa küçük kardeş yeğenim, oğlum, bütün soyum, milletim, güneydeki Şadpıt Beyleri, kuzeydeki Tarkat, BuyrukBeyleri, Otuz Tatar, Dokuz OğuzBeyleri, milleti! Bu sözümü iyice işit,adamakıllı dinle!Bu metin aşağıdaki türlerin hangi-sinden alınmıştır?

Son Eklenen Testler