Sor

Kalkınma düzeyi yüksek olan bir ülkede, aşağıdaki ekonomik faaliyetlerden hangisinde çalışan ak

mnzydi 05.03.2024 / 09:50
Soru
Kalkınma düzeyi yüksek olan bir ülkede, aşağıdaki ekonomik faaliyetlerden hangisinde çalışan aktif nüfus oranı daha yüksektir?
Eklenen Cevaplar
  xlhuon76 29.03.2024 / 15:53 
#1
Sanayi

Haydi bize bu sayfa hakkındaki düşüncelerini paylaş. Fikirlerin bizim için çoook kıymetli.
Cevap Ekle 💯
* Zorunlu
10000
kale sözcüğünün 4. harfi nedir?
Powered by Commentics
Benzer Sorular
Ünlü Fizikçi Albert Einstein, 1933'te siyasi nedenlerle Almanya'dan Amerika'ya göç etmiştir. Bilimsel çalışmalarına burada devamedip 1940 yılında Amerikan vatandaşlığına geçmiştir. Albert Einstein' in göçü aşağıdakilerden hangisine örnek verilebilir?
Kalkınma düzeyi yüksek olan bir ülkede, aşağıdaki ekonomik faaliyetlerden hangisinde çalışan aktif nüfus oranı daha yüksektir?
Köyümüz iki mahalleden oluşan büyükçe bir köydü. Ancak tarım topraklarımızı miras yoluyla paylaşınca bize düşen araziyle geçinemedik. Bu sebeple şehre göç etmek zorunda kaldık. Metinde bahsedilen göçün öncelikli nedeni aşağıdakilerden hangisidir?
Bir ülke veya bölgedeki toplam nüfusun, o ülke veya bölgenin yüzölçümüne bölünmesiyle aritmetik nüfus yoğunluğu elde edilir. Buna göre bir yerin aritmetik nüfus yoğunluğu üzerinde;I. göç,II. doğal afet,III. savaşolaylarından hangilerinin etkili ol- ması beklenir?
Aşağıdakilerden hangisi yoğun göç alan yerlerde gözlemlenen olumlu bir durumdur?

Son Eklenen Testler